MEDIA

MasterChef – spoiler - διαρροή: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 2!

MasterChef – spoiler - διαρροή: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 2!

Μια ανάσα από το μεγάλο τελικό της Δευτέρας (07/05/2018) και η αγωνία χτυπάει «κόκκινο». Ποιος θα ανακηρυχθεί MasterChef για το 2018;

Κι ενώ οι περιπέτειες για τους δύο φιναλίστ του MasterChef συνεχίζονται, οι διαρροές για το μεγάλο νικητή σταδιακά αυξάνονται και όλες συμφωνούν στο ίδιο όνομα. Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 2;

Αφού μαγείρεψαν μέχρι τελικής πτώσεως, τσακώθηκαν, γέλασαν, ανέβηκαν βουνά, βούτηξαν στη θάλασσα, πήραν αεροπλάνα και ταξίδεψαν στην Ευρώπη, οι δύο παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του reality παιχνιδιού μαγειρικής, ο Χρήστος και ο Τιμολέων, βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Οι δύο κορυφαίοι μάγειρες του διαγωνισμού ταξίδεψαν σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία, όπου και υποβλήθηκαν σε δύσκολες δοκιμασίες με τη συνεργασία κορυφαίων σεφ και πλέον ο τελικός είναι πιο κοντά από ποτέ.

Από τη μία ο 28χρονος Τιμολέων είχε ξεχωρίσει από νωρίς, ωστόσο είναι επαγγελματίας σεφ μόλις τα τελευταία τέσσερα χρόνια και όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος στην audition του για το reality μαγειρικής του Star, έως την ηλικία των 21 ετών ασχολούνταν με αυτοκίνητα.

Από την άλλη, και ο 24χρονος Χρήστος θεωρείται πολύ καλός μάγειρας και, μάλιστα, με αρχηγικές ικανότητες, ίσως γιατί παράλληλα με τη μαγειρική, που δηλώνει ότι είναι η μεγάλη του αγάπη, ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες.

Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 2;

Σύμφωνα με διαρροές που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στα social media, μεγάλος νικητής είναι ο Χρήστος Γλωσσίδης.

Ωστόσο, πρόκειται ΜΟΝΟ για διαρροές κι όχι για πληροφορίες.

Για την τελική απάντηση, υπομονή μέχρι τη Δευτέρα!

Διαβάστε επίσης:

Δηλώσεις «φωτιά» από την κατεχόμενη Κύπρο: Δε φοβόμαστε του Έλληνες, αλλά τους Τούρκους

Καιρός - Έκτακτο δελτίο: Η ΕΜΥ προειδοποιεί για καταιγίδες και χαλάζι – Πού θα «χτυπήσουν» σε λίγες

Ανάσα για χιλιάδες εργαζόμενους: Ποιοι μπορούν να εργάζονται και να λαμβάνουν συγχρόνως και σύνταξη