MEDIA

Survivor spoiler: Έγινε η απόλυτη ανατροπή... βόμβα για την τελική τετράδα!

Survivor spoiler: Έγινε η απόλυτη ανατροπή... βόμβα για την τελική τετράδα!

Survivor 2018:Ολοταχώς προς το μεγάλο τελικό οδεύει το Survivor, καθώς με τη μετατροπή των αγωνισμάτων σε ατομικά έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Πλέον, η αγωνία κορυφώνεται αφού το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους οκτώ παίκτες που έχουν απομείνει, διεκδικώντας το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ηλίας Γκότσης, ο Νικόλας Αγόρου, ο Πάνος Θεοδώρου, η Κατερίνα Δαλάκα, η Μελίνα Μεταξά, η Βιργινία Δικαιούλια, ο Χάρης Γιακουμάτος και ο Γιάννης Τσίλης είναι οι παίκτες που παραμένουν στο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο φέτος έχει μια σημαντική διαφορά με το περσινό.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Αυτή δεν είναι άλλη από τους αγώνες συμβόλων, αφού οι παίκτες, που έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα σύμβολα προκρίνονται απευθείας στον τελικό.

Σύμφωνα λοιπόν με τις διαρροές που κυκλοφορούν για την τελική τετράδα με βάση την 48ωρη ψηφοφορία, αλλά και τους νικητές των συμβόλων, σε αυτήν βρίσκονται τα δύο μεγάλα φαβορί, Κατερίνα Δαλάκα και Ηλίας Γκότσης, ενώ ακολουθεί η Μελίνα Μεταξά.

Μεγάλη έκπληξη, δε, αποτελεί η είσοδος σε αυτήν του Χάρη Γιακουμάτου και ο πιθανός αποκλεισμός του Γιάννη Τσίλη!

Έμειναν πάντως μόλις λίγες εβδομάδες μέχρι τον τελικό που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα στις 13 Ιουλίου και την ανάδειξη του «Survivor 2018», η οποία θα δώσει οριστικά τέλος στην αγωνία…