MEDIA

Survivor spoiler: Τεράστια έκπληξη! Αυτοί οι δύο παίκτες κερδίζουν σήμερα και πάνε ημιτελικό!

Survivor spoiler: Τεράστια έκπληξη! Αυτοί οι δύο παίκτες κερδίζουν σήμερα και πάνε ημιτελικό!

Survivor 2018διαρροή - spoiler:Μία ανάσα πριν από το μεγάλο τελικό του Survivor και οι εναπομείναντες παίκτες έχουν μπροστά τους το κρισιμότερο αγώνισμα.

Και πώς όχι όταν οι δύο νικητές θα πάρουν απευθείας το εισιτήριο για τον ημιτελικό που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης.

Στον αγώνα επάθλου που προηγήθηκε, ο Ηλίας ήταν ο νικητής και επέλεξε να πάρει μαζί του τους δύο προτεινόμενους, αφού για κάποιον από αυτούς θα ήταν το τελευταίο έπαθλο στο Survivor 2018.

Ηλίας, Χάρης και Βιργινία απόλαυσαν έτσι πλούσιο γεύμα σε ξενοδοχείο, πολυτελή διανυκτέρευση, μασάζ, αλλά και πρωινό.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Σήμερα, Τρίτη έρχεται ωστόσο ένας πολύ σημαντικός αγώνας, αφού δύο από τους τέσσερις παίκτες θα πάρουν απευθείας το εισιτήριο για το μεγάλο ημιτελικό της Πέμπτης, με τους ηττημένους να τίθενται στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Ποιοι θα είναι οι νικητές;

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές πρόκειται για έκπληξη μεγατόνων, αφού σε αυτούς δεν βρίσκεται το μεγάλο φαβορί που ακούει στο όνομα Κατερίνα Δαλάκα!

Στον ημιτελικό ως νικητές του σημερινού αγωνίσματος βρίσκονται έτσι οι Ηλίας και Μελίνα!

Όπως ήδη γνωρίζουμε ωστόσο, η Κατερίνα έχει μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό καθώς ήταν πρώτη στην τελική κατάταξη των παικτών από τη 48ωρη ψηφοφορία, με αποτέλεσμα να εχει μεγάλο προβάδισμα έναντι της Βιργινίας. Η τελευταία έφθασε στην πηγή της τετράδας, όμως όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρνει να κάνει ένα ακόμη «μπαμ» - το μεγαλύτερο όλων - στη νέα ψηφοφορία που θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Δαλάκα για την τελευταία θέση του ημιτελικού.