MEDIA

Τι συμβαίνει με την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη - Όλη η αλήθεια

Τι συμβαίνει με την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη - Όλη η αλήθεια

Γιώργος Παπαδάκης - ΑΝΤ1: Τις τελευταίες ημέρες διακινήθηκε στα social media μια φημολογία για την υγεία του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη - Τι ισχύει αλήθεια; - Από που προέκυψε η απίστευτη φημολογία;

Μια φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας τρόμαξε τους πάντες και πυθροδότησε σενάρια για την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη.

Μια φωτογραφία από τo backstage ανησύχησε τους πάντες που άρχισαν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον δημοσιογράφο.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται να είναι χλωμός, πράγμα που φαινόταν ακόμα και κάτω από το βαρύ μακιγιάζ που του είχαν κάνει, ταλαιπωρημένος και υπερβολικά αδύνατος.

Δείτε τη φωτογραφία που ανησύχησε τους πάντες:

giorgos papadakis

Ποια είναι η αλήθεια;

Τίποτα από όλα όσα γράφτηκαν και ακούστηκλαν δεν ισχύει.

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν απλά μια άτυχη στιγμή!

Ο πολύ έντονος φωτισμός, η κούραση από το πολύωρο γύρισμα καθώς και η ηλικία του δημοσιογράφου τον έκαναν να απαθανατιστεί στη φωτογραφία με τέτοιο τρόπο που δεν τον κολάκευε ιδιαίτερα.

Ο αγαπητός στο κοινό δημοσιογράφος χαίρει άκρας υγείας και θα είναι στο πόστο του στις 17 Σεπτεμβρίου όπως κάνει κάθε μέρα εδώ και 28 χρόνια.

Η πιο δημοφιλής ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης θα βρίσκεται κοντά μας από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 06:00, ανανεωμένη, με πρωτοποριακές ιδέες και υπόσχεται μία ενδιαφέρουσα τηλεοπτική σεζόν για την πρωινή ενημέρωση των τηλεθεατών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ