MEDIA

My Style Rocks spoiler - αποχώρηση: Ποια παίκτρια φεύγει - Σήμερα ο τελικός!

My Style Rocks spoiler - αποχώρηση: Ποια παίκτρια φεύγει - Σήμερα ο τελικός!
Πώς θα διεξαχθεί ο τελικός και ποιοι θα είναι οι γκεστ σταρ.
ΣΚΑΪ

Η τελευταία αποχώρηση και ο μεγάλος τελικός.

Από τις τριάντα παίκτριες που πέρασαν αυτή τη σεζόν από το πλατό του My style rocks του ΣΚΑΪ, επτά κορίτσια έφτασαν στην τελική εβδομάδα και αυτές διεκδικούν το... στέμμα της πιο στιλάτης και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Μαρία Λέκα, Φωτεινή Τράκα, Χριστίνα Παπαδέλλη, Ιωάννα Σιαμπάνη, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, Ρόζα Κεντάλα και Νίνα Παπαϊωάννου, είναι τα κορίτσια που θα περπατήσουν τη σημερινή πασαρέλα.

Έτσι θα γίνει ο τελικός

Το μεσημέρι της Παρασκευής, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το επεισόδιο πριν το μεγάλο τελικό, στο τέλος του οποίου μια κοπέλα θα αποχωρήσει. Τα spoilers θέλουν την Ρόζα Κεντάλα να είναι αυτή που θα αποχωρήσει λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks.

Λίγες ώρες μετά από αυτό το επεισόδιο, θα αρχίσει ο μεγάλος τελικός.

Δείτε το τρέιλερ του τελικού:

Στο πλατό του reality, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα υποδεχθεί για τελευταία φορά τους τρεις κριτές, Μπέττυ Μαγγίρα, Στέλιο Κουδουνάρη και Δημήτρη Αργυρόπουλο.

Γκεστ κριτής απόψε θα είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου ενώ το πλατό θα ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του ο Γιώργος Τσαλίκης.

Όπως κάθε φορά, οι υποψήφιες θα κάνουν πασαρέλα και η μεγάλη νικήτρια θα αναδειχθεί τόσο από τη βαθμολογία των κριτών, όσο και από τη ψηφοφορία του κοινού.

Από την κρίση των τηλεθεατών θα διαμορφωθεί μια κατάταξη από την οποία το κορίτσι της κορυφής θα λάβει 6 πόντους, το δεύτερο 5, το τρίτο 4 κ.οκ. Το ίδιο θα γίνει και στη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, πάλι δηλαδή, η πρώτη θα πάρει 6, η δεύτερη 5 κ.οκ. Οι πόντοι του κοινού και των κριτών θα προστεθούν και έτσι θα βγει η νικήτρια.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Η Μεγαλοοικονόμου έσπασε το «εμπάργκο» στον ΣΚΑΪ - «Ας με διαγράψουν»

«Σεισμός» στην Αθήνα: Πασίγνωστη τραγουδίστρια στη σπείρα με την κοκαΐνη - Σοκάρουν τα ονόματα!