MEDIA

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση παίκτη (vid)

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση παίκτη (vid)

Survivor: Η πρώτη αποχώρηση μετά από ψηφοφορία στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία, είναι γεγονός.

Η Ιουλιέτα Κίτρινου, ο Σπύρος Γουρδούπης και η Ντέμη Τσαγανού ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά την ψηφοφορία των παικτών.

Καθώς η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να επικρατήσει στο τελευταίο αγώνισμα για την ασυλία, το τηλεοπτικό κοινό κλήθηκε να αποφασίσει ποιος παίκτης-τρια θα αποχωρήσει, από το Survivor.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, στο συμβούλιο του νησιού ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από την ελληνική ομάδα, μετά την ψηφοφορία των τηλεθεατών, είναι η Ντέμη Τσαγανού.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη αποχώρηση παίκτη, καθώς έχει προηγηθεί η αναγκαστική αποχώρηση του Δημήτρη Μαργαρίτη, λόγω τραυματισμού.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε στεναχωρημένη γιατί όπως είπα και πριν ήταν ένα όνειρο που ήθελα να το ζήσω περισσότερο. Παρ’ όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι, όποτε όταν έρχεσαι στη θέση του υποψήφιου, υπάρχει και η πιθανότητα να συμβεί αυτό που συνέβη τώρα. Οπότε, οκ. Δεν θα πω ότι είναι αδικία ακριβώς γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι αδικία από την άποψη ότι δεν έχεις προλάβει να δείξεις πράγματα, κληθήκαμε να πάρουμε μια απόφαση για το ποιον θα ψηφίσουμε, ενώ ουσιαστικά είχαμε παίξει πολύ λίγο. Στην πορεία έδειξα ότι έχω πολύ δυνατά στοιχεία, οπότε με αυτή την έννοια είναι άδικο και για μένα και για την ομάδα που φεύγω», είπε η Ντέμη Τσαγανού λίγο μετά την ανακοίνωση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Κεχαγιόγλου για το μοντέλο με την κοκαΐνη: Πόσα χρόνια κινδυνεύει να κάτσει στη φυλακή

Δικαίωση για τους συνταξιούχους: Επιστρέφονται τα αναδρομικά 3,5 ετών από παράνομες μειώσεις!

Σχετικές ειδήσεις