MEDIA

Τατουάζ: Διέρρευσε το τέλος - Δείτε το συγκλονιστικό φινάλε

Τατουάζ: Διέρρευσε το τέλος - Δείτε το συγκλονιστικό φινάλε
Το συγκλονιστικό φινάλε του Τατουάζ

Τατουάζ: Πολλά έχουν γραφτεί για το απροσδόκητο και πρόωρο τέλος του «Τατουάζ» μετά την απόφαση του σεναριογράφου, σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή Ανδρέα Γεωργίου να δώσει οριστικό τέλος στη σειρά που αγαπήθηκε τόσο πολύ τα τελευταία δύο χρόνια.

Πολλοί έγραψαν πως ο λόγος μιας τέτοιας απόφασης έχει να κάνει με τις κακές σχέσεις που δήθεν έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στον Ανδρέα Γεωργίου και τον Alpha που προβάλλει το σίριαλ και άλλοι ότι ο σεναριογράφος προσβλέπει σε συνεργασία με άλλο κανάλι στο άμεσο μέλλον. Τι πραγματικά ισχύει όμως σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο τηλεοπτικό παρασκήνιο;

Η αλήθεια λοιπόν είναι αυτή ακριβώς που αποκάλυψε ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου με απόλυτη ειλικρίνεια στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» πριν από περίπου δέκα ημέρες.

«Είχαμε πει πως το Τατουάζ θα πάει δυο σεζόν. Τώρα λοιπόν που συζητούσαμε για τρίτη χρονιά, θυμηθήκαμε αυτό που είχαμε πει, ότι πρέπει να τελειώσει στο πικ της», αποκάλυψε ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός και συνέχισε αποκαλύπτοντας το επόμενο επαγγελματικό του βήμα αλλά και το κανάλι που θα φιλοξενεί τη νέα του σειρά. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον Alpha. Λέγονται και ακούγονται διάφορα, δεν ισχύει τίποτα, η αλήθεια είναι ότι συζητήσαμε αλλά αυτό που δεν θέλουμε είναι να δεσμευτούμε αυτή τη στιγμή. Θέλω αυτό το καινούργιο που ετοιμάζουμε, να υπάρχει σε εικόνα και μετά θα γυρίσουμε το πιλοτικό επεισόδιο και όταν το ετοιμάσουμε, πρώτα θα το δουν στον Alpha και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Θέλω να έχω καλές σχέσεις με την αγορά».

Ακόμα και μετά από αυτές τις αποκαλύψεις όμως, άρχισε νέος κύκλος δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Ανδρέα Γεωργίου να ετοιμάζει μία καινούργια σειρά με τίτλο «Αστέρια στην Άμμο», καθώς είναι ο παραγωγός της μαζί με τον Κούλλη Νικολάου.

Όμως, διέψευσε ότι αυτή θα είναι η σειρά που θα αντικαταστήσει το «Τατουάζ» του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα με ανακοίνωσή του στο Instagram έγραψε: «Για να μην γράφονται διάφορα που δεν ευσταθούν… Επειδή έλαβα πολλά μηνύματα που με ρωτάτε. Το σήριαλ Αστέρια στην Άμμο είναι ένα σήριαλ που ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής που έχω μαζί με τον Κούλλη Νικολάου.

Δεν έχω καμία καλλιτεχνική ανάμειξη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θόδωρος Νικολαΐδης και το σενάριο η κυρία Ρένα Ρίγγα. Σκηνοθετικά ετοιμάζω κάτι άλλο σε σενάριο της κυρίας Βάνας Δημητρίου, που θα έχετε νέα σύντομα. Το καστ είναι προς μελέτη αυτές, γι’ αυτό και γίνονται τα κάστινγκ που ανακοινώθηκαν. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τη στήριξή σας».

Το συγκλονιστικό φινάλε του Τατουάζ

Τι γίνεται όμως με το τέλος του Τατουάζ; Αυτό αναμένεται να είναι πολύ «δυνατό» από άποψη συναισθημάτων για τους τηλεθεατές, μερικοί από τους οποίους έχουν ταυτιστεί με τους ήρωες της απίθανης ιστορίας του Ανδρέα Γεωργίου.

Κι επειδή είναι πολλά τα «μέτωπα» και οι ιστορίες που εκτυλίσσονται στο σίριαλ, δείτε στην παρακάτω gallery πώς εξελίσσονται τα πράγματα για τους πρωταγωνιστές…

Σχετικές ειδήσεις