MEDIA

«Βόμβα» στην ΕΡΤ: «Κόβουν» δυο παρουσιαστές - «Πράσινο φως» από το Μέγαρο Μαξίμου

«Βόμβα» στην ΕΡΤ: «Κόβουν» δυο παρουσιαστές - «Πράσινο φως» από το Μέγαρο Μαξίμου

Οι εξελίξεις στην κρατική τηλεόραση αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από καταιγιστικές - Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου δόθηκε το «πράσινο φώς» να «κοπούν» δυο συγκεκριμένοι παρουσιαστές - Δείτε γιατί

Τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά για το δίδυμο Ακριβοπούλου - Καψώχα κι όπως φαίνεται δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να τους «ξεφορτωθούν» από την ΕΡΤ, αφού εμφανίζονται «βασιλικότεροι του βασιλέως» όπως ομολογούν σε κατ' ιδίαν συζητήσεις αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε πρόταση στην Κατερίνα Ακριβοπούλου να αναλάβει μια εβδομαδιαία εκπομπή και να εμφανίζεται κάποιες φορές ως σχολιάστρια στο δελτίο ειδήσεων.

Η δημοσιογράφος φαίνεται πως αρνήθηκε την συγκεκριμένη πρόταση γεγονός που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, τόσο για την ίδια, όσο και για τον Σωτήρη Καψώχα ο οποίος έχει προκαλέσει δυσφορία στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παρόλα αυτά από το Μέγαρο Μαξίμου Ακριβοπούλου και Καψώχας χρεώνονται στο σύστημα Νίκου Παππά, ο οποίος μετά το σκάνδαλο Πετσίτη είναι αποδυναμωμένος και κανείς από την κυβέρνηση δεν θέλει ιδιαίτερες επαφές με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής.

Πάνω σε αυτό τον καμβά έχει ήδη δρομολογηθεί η «αποχώρηση» των δυο παρουσιαστών, οι οποιοι όμως διατηρούν ισχυρούς δεσμούς με τον Αλέκο Φλαμπουράρη.

Δείτε τι πρότειναν στην Ακριβοπούλου;

Δεν αποκλείεται, για λόγους ισορροπιών να προταθεί θέση στο ευρωψηφοδέλτιο για την κυρία Ακριβοπούλου, κάτι που έχει ακουστεί και στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος: Αυτό είναι το επικίνδυνο μικρόβιο εξαπλώνεται «αθόρυβα» και προκαλεί θάνατο

Σχετικές ειδήσεις