Το Newsbomb.gr σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο - 1.790.294 μοναδικοί επισκέπτες τη Δευτέρα 27 Μαΐου

Newsroom Newsroom

Το Newsbomb.gr σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο - 1.790.294 μοναδικοί επισκέπτες τη Δευτέρα 27 Μαΐου

Μόλις μία ημέρα χρειάστηκε το Newsbomb.gr για να καταρρίψει το δικό του ρεκόρ αναγνωσιμότητας στην ιστορία του ελληνικού διαδικτύου.

1.677.828 μοναδικοί επισκέπτες εμπιστεύτηκαν το Newsbomb.gr την Κυριακή 26 Μαΐου για να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των κρίσιμων Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2019, οδηγώντας το στην πρώτη θέση των μετρήσεων.

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που επέφερε η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να προκηρύξει άμεσα εθνικές εκλογές μετέτρεψε την επομένη σε μια ακόμα πιο κρίσιμη ημέρα για το μέλλον της χώρας.

Το Newsbomb.gr - για άλλη μια φορά - έσπασε όλα τα ρεκόρ στο ελληνικό διαδίκτυο, όπως κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Έτσι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΝΕΔ, τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 1.790.294 μοναδικοί επισκέπτες εμπιστεύτηκαν το Newsbomb.gr για να μάθουν όλες τις πολιτικές εξελίξεις.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται στην κορυφή ασταμάτητα, από το Νοέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα σε όλες τις επίσημες μετρήσεις και παραμένει το πιο έγκυρο και έγκριτο ειδησεογραφικό μέσο στην Ελλάδα.

Καταγράφουμε την επικαιρότητα με όρους δημοσιογραφίας, με άποψη και ελευθεροτυπία, χωρίς αγκυλώσεις και εμμονές.

Προχωράμε ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ και χωρίς «μηχανάκια», αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας προς τους αναγνώστες με γνώμονα την υψηλή τεχνολογία στον τομέα της πληροφόρησης.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved