MEDIA

Πρώτο το Newsbomb.gr και τον Μάιο, τον μήνα των Ευρωεκλογών - 9.527.111 επισκέπτες!

Πρώτο το Newsbomb.gr και τον Μάιο, τον μήνα των Ευρωεκλογών - 9.527.111 επισκέπτες!

Για άλλη μια φορά το Newsbomb.gr καταρρίπτει κάθε ρεκόρ αναγνωσιμότητας στο ελληνικό ίντερνετ - Για τον μήνα των Ευρωεκλογών 2019, τον Μάιο, το μεγαλύτερο ενημερωτικό site στην Ελλάδα κατέγραψε 9.527.111 μοναδικούς επισκέπτες. 

Με σύμμαχο την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού το Newsbomb.gr κατέγραψε ένα από τα μεγαλύτερα ρεκόρ για τον μήνα Μάιο του 2019, τον μήνα των Ευρωεκλογών και του 1ου γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Google Analytics, το Newsbomb.gr κατέγραψε 9.527.111 μοναδικούς επισκέπτες.

Η πλειονότητα των χρηστών του ίντερνετ επέλεξαν το Newsbomb.gr για να δουν τα αποτελέσματα των εκλογών, για να ενημερωθούν για τις εκτιμήσεις των EXIT POLLS, για να μάθουν τις θέσεις και τις κινήσεις των κομματικών επιτελείων σε όλη την προεκλογική περίοδο.

ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/05/2019

Θυμίζουμε ότι τόσο την Κυριακή των Εκλογών 26 Μαίου, όσο και την επομένη το Newsbomb.gr ήταν πρώτο σε επισκεψιμότητα με βάση τις μετρήσεις της ΕΝΕΔ.

Συγκεκριμένα:

1.677.828 μοναδικοί επισκέπτες εμπιστεύτηκαν το Newsbomb.gr την Κυριακή 26 Μαΐου για να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των κρίσιμων Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2019, οδηγώντας το στην πρώτη θέση των μετρήσεων.

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που επέφερε η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να προκηρύξει άμεσα εθνικές εκλογές μετέτρεψε την επομένη σε μια ακόμα πιο κρίσιμη ημέρα για το μέλλον της χώρας.

Το Newsbomb.gr - για άλλη μια φορά - έσπασε όλα τα ρεκόρ στο ελληνικό διαδίκτυο, όπως κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/05/2019

Έτσι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΝΕΔ, τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 1.790.294 μοναδικοί επισκέπτες εμπιστεύτηκαν το Newsbomb.gr για να μάθουν όλες τις πολιτικές εξελίξεις.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται στην κορυφή ασταμάτητα, από το Νοέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα σε όλες τις επίσημες μετρήσεις και παραμένει το πιο έγκυρο και έγκριτο ειδησεογραφικό μέσο στην Ελλάδα.

Καταγράφουμε την επικαιρότητα με όρους δημοσιογραφίας, με άποψη και ελευθεροτυπία, χωρίς αγκυλώσεις και εμμονές.

Προχωράμε ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ και χωρίς «μηχανάκια», αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας προς τους αναγνώστες με γνώμονα την υψηλή τεχνολογία στον τομέα της πληροφόρησης.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram