MEDIA

Survivor spoiler: Η oμάδα που κερδίζει σήμερα (1/6) την ασυλία (pics)

Survivor spoiler: Η oμάδα που κερδίζει σήμερα (1/6) την ασυλία (pics)

Survivor spoiler:  Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Survivor - Ποια ομάδα θα καταφέρι να κερδίσει στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας

 

Ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας θα παρακολουθήσουμε σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης. Οι παίκτες του reality επιβίωσης ζουν σε κοινή παραλία, με εκείνους της Μαύρης ομάδας να μετακινούνται στην παραλία της Άσπρης, σε μία τυπική ένωση. Ωστόσο σημειώνεται ότι οι δύο ομάδες θα αγωνίζονται ξεχωριστά για τα έπαθλα και την ασυλία.

Σήμερα λοιπόν οι παίκτες θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο. Οι «Άσπροι» στα τελευταία αγωνίσματα έχουν δείξει ότι έχουν ανέβει αγωνιστικά και ότι πλέον είναι ικανοί να χτυπήσουν σε κάθε αγώνισμα τους αντιπάλους τους. Από την άλλη οι «Μαύροι» θα προσπαθήσουν να πάρουν το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας και να δείξουν ποιος καθορίζει το παιχνίδι.

Ποιος θα τα καταφέρει τελικά; Οι «Άσπροι» ή οι «Μαύροι»;

Σημειώνεται ότι η ομάδα που θα χάσει θα αναγκαστεί να οδηγηθεί στο Συμβούλιο του Νησιού όπου και μπει στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Σημειώνεται επίσης ότι η απιοχώρηση που θα προκύψει μετά την διαδικασία της ψηφοφορίας θα γίνει βάσει του τι ψήφισε το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε στην gallery ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε ξαφνικά τραγουδιστής - «θρύλος»

Πάνος Ζάρλας: Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Η τρελή πορεία στη Συγγρού και η μοιραία σύγκρουση

Αυτοκτονία Μοσχάτο: Αυτός είναι ο 43χρονος που φέρεται να αποπλάνησε την 14χρονη αυτόχειρα

Σχετικές ειδήσεις