MEDIA

Τηλεοπτικές άδειες: Διέρρευσαν τα πρώτα αποτελέσματα;

Τηλεοπτικές άδειες: Διέρρευσαν τα πρώτα αποτελέσματα;

Περισσότερες από 48 ώρες έχουν περάσει από τη στιγμή που ξεκίνησε η πλειοδοτική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες κι η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας.

Το «κονταροχτύπημα» των υποψηφίων για την πρώτη άδεια έλαβε τέλος περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/08/2016), δηλαδή σχεδόν 18 ώρες μετά την έναρξη του διαγωνισμού, ενώ ο πλειστηριασμός για τη δεύτερη άδεια άρχισε γύρω στις 9:00 το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι κανένας από τους υποψηφίους δεν μπορεί να αποχωρήσει αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία της δημοπρασίας και των τεσσάρων αδειών, ώστε να μη γνωρίζει κανείς, εκτός από τους υπερθεματιστές, ποιοι έχουν πάρει τις άδειες.

Ωστόσο, ήδη αρκετά ειδησεογραφικά sites, καθώς και γνωστοί δημοσιογράφοι μέσω των social media, μεταδίδουν «πληροφορίες» αναφορικά με τους δύο πρώτους «νικητές».

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης, το οποίο διαβεβαίωσε πως «τα όποια αποτελέσματα μεταδίδονται είναι εικασίες και εκτιμήσεις και τίποτα παραπάνω».

«Μην πιστεύετε τίποτα από όσα γράφονται. Κάνεις δεν ξέρει τι γίνεται μέσα στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σχετικές ειδήσεις