MEDIA

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (13/06) την ασυλία;

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (13/06) την ασυλία;

Survivor spoiler: Ημέρα ασυλίας σήμερα και «μπλε» και «κόκκινοι» θα τα δώσουν όλα για όλα για να πάρουν τη νίκη!

Οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο με 10-8. Ήταν αυτοί οι τυχεροί που παρακολούθησαν τη συναυλία του Luis Fonsi. Ο Πορτορικανός τραγουδιστής που έγινε διάσημος από την παγκόσμια επιτυχία του Despasito τραγούδησε στον Αγιο Δομίνικο και τον απόλαυσαν όχι μόνο οι Μαχητές αλλά και οι ομάδες που κέρδισαν στο αντίστοιχο αγώνισμα επάθλου της Κολομβίας και της Τουρκίας.

Για το λόγο αυτό μάλιστα δέχθηκε πειράγματα η Ροδάνθη τόσο από τους συμπαίκτες της όσο και από τον Σάκη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Οι Διάσημοι πάντως δεν επηρεάστηκαν από την ήττα τους και όταν επέστρεψαν στην καλύβα τους έφτιαξαν τη δική τους version του despacito. Με τη Βιργινία στο ρόλο του τραγουδιστή και την υπόλοιπη ομάδα στα χορευτικά διασκέδασαν κάνοντας πλάκα.

Όλοι οι παίκτες βρέθηκαν και πάλι στο έκτακτο συμβούλιο όπου για τελευταία φορά απευθύνθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό ζητώντας την ψήφο τους, λίγο πριν λήξει η ψηφοφορία.

Σήμερα, «Μαχητές» και «Διάσημοι» θα παίξουν για την ασυλία. Όποια ομάδα χάσει θα κληθεί να διαλέξει τους παίκτες προς αποχώρηση, από τους οποίους θα αποχωρήσει αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους στη μεγάλη ψηφοφορία του κοινού.

Ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία;

Η απάντηση στις 21:00 στο ΣΚΑΪ

Δείτε το trailer: