Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ

VIDEO

MEDIA

Λουκία Παπαδάκη: Δεν πάει ο νους σου ποιος ήταν ο όρος στο συμβόλαιό της για τη Λάμψη (Vid)

Newsbomb

Η Λουκία Παπαδάκη αποκάλυψε πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής, Το Πρωινό, έναν… ιδιαίτερο όρο που την υποχρέωσε ο Νίκος Φώσκολος να υπογράψει στο συμβόλαιό της για να πρωταγωνιστήσει στη… «Λάμψη» στον ΑΝΤ1!

«Η Λάμψη του Φωσκόλου ήταν φαινόμενο Guinness. Το καταπληκτικό με τη Λάμψη είναι ότι υπέγραψα ένα χαρτί, κατ’ απαίτηση του Νίκου Φώσκολου…» είπε και πρόσθεσε: «ένα χαρτί το οποίο ανέφερε τι δεν θα έπρεπε να συμβεί για να είμαι στο γύρισμα, μεταξύ των οποίων και ότι «δεν θα χιονίσει στο αεροδρόμιο Μακεδονία» για να μην αποκλειστεί το αεροπλάνο και να μπορώ να πετάξω. Ο όρος ήταν να μη χιονίσει. Κάναμε συμβόλαιο με τον Θεό» είπε η ίδια.

Μάλιστα, η Λουκία Παπαδάκη αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά στον ΑNT1 ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην σειρά «Εύθυμη χήρα». Η Αλίκη ήταν εξαίρετη. Καταφέραμε να γίνουμε φίλες, αλλά όχι και τόσο εύκολα» δήλωσε η ηθοποιός!

Τέλος, σχολίασε τη σχέση που έχει με τη Φαίη Σκορδά, την παρουσιάστρια του Πρωινού, καθώς είχε ενεργό ρόλο στην πρώτη εκπομπή της στην Αθήνα με τίτλο «Πολύ μπλα μπλα» που προβάλλονταν στο Alter. «Η συνεργασία μου με την Φαιούλα ήταν εξαιρετική. Ακόμα έχει την ίδια αύρα» υπογράμμισε.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού...