Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Το αποκαλυπτικό backstage βίντεο από τα τελευταία γυρίσματα της σεζόν

Newsbomb

Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά μοιράστηκε βίντεο από τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» που αγαπήθηκε όσο καμία ρίχνει αυλαία στις 3 Ιουνίου ενώ θα επιστρέψει τη νέα σεζόν με τον τρίτο κύκλο με νέες εξελίξεις, που θα ανατρέψουν τα πάντα στο Διαφάνι.

Σε βίντεο που ανήρτησε στα social media η Βιολέτα, κατά κόσμον Θεοφανία Παπαθωμά, βλέπουμε τους συντελεστές της σειράς σε ένα από τα διαλείμματά τους, να συνομιλούν και να φωτογραφίζονται.

Στα πλάνα βλέπουμε και τον ηθοποιό Γιώργο Γάλλο, που υποδύεται τον Μιλτιάδη, να φοράει ένα ματωμένο πουκάμισο, επιβεβαιώνοντας κατά κάποιο τρόπο τα spoiler που θέλουν τον ήρωα να σκοτώνεται.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς που θα δείτε την Πέμπτη 3 Ιουνίου, ο Δούκας θα πάρει την τιμωρία που του αξίζει μετά από τόσα θανατικά που έχει προκαλέσει και που βγήκαν στο φως.

Όλοι του έχουν γυρίσει την πλάτη. ακόμα και τα ίδια του τα παιδιά, ενώ η Μυρσίνη συνεχίζει να στέκει αγέρωχη δίπλα του! Ο ίδιος οδηγείται σε δίκη και τιμωρείται με φυλάκιση. Όμως δεν θα καθίσει πολύ μέσα, καθώς η άνοδος της δικτατορίας στην εξουσία θα τον ευνοήσει μέσω του Μεγαρίτη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανεπιθύμητος στα Πομακοχώρια ο Τσαβούσογλου, λένε οι Πομάκοι της Θράκης εν όψει της επίσκεψής του