Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Γιώργος Παπαδάκης: Η εκπομπή του έκλεισε 30 χρόνια - Το συγκινητικό μήνυμά του (vid)

Newsbomb

Τριάντα χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από την πρώτη «Καλημέρα» που είπε στην Ελλάδα, το πρωινό της 28ης Απριλίου του 1992, ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Πώς περνάνε τα χρόνια και για εμένα αλλά και για όλους όσοι έχουν περάσει και παραμείνει σε αυτήν την εκπομπή. Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική. Όπως είναι και για όλα τα φιλαράκια που εργάζονται στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης. Αυτό το κανάλι με εμπιστεύτηκε σαν σήμερα, πριν από 30 χρόνια και ο αείμνηστος Μίνωας Κυριακού, είπε “ναι” στη δημιουργική μου τρέλα. Τον είχα φάει για μήνες να ξεκινήσουμε να κάνουμε ζωντανή ενημερωτική εκπομπή το πρωί. Οι πρώτες αντιδράσεις ήταν “ποιος θα μας βλέπει;”, στις πρώτες εκπομπές μας έβλεπε το στενό οικογενειακό περιβάλλον. Σιγά σιγά η πρωινή ζώνη γέμισε, όλα τα κανάλια έχουν πρωινή ζώνη και αυτό είναι τιμητικό γι΄ αυτούς. Σαν σήμερα, στις 28 Απριλίου 1992, ένας νέος με μουστάκι, πιο σκούρα μαλλιά, λίγο περισσότερα από τα σημερινά, έλεγε…», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης και στη συνέχεια έπαιξε ένα βίντεο με την πρεμιέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» πριν από 30 χρόνια.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που κάνατε την εκπομπή μακροβιότερη στην ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο -κατέχει και την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά. Με τον ίδιο παρουσιαστή, την ίδια ώρα, στο ίδιο κανάλι για 30 χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που καθιερώσατε αυτήν εδώ την εκπομπή, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους που μας εμπιστεύθηκαν, σε αυτούς που πέρασαν από αυτήν εδώ την εκπομπή, σε αυτούς που παραμένουν σε αυτήν εδώ την εκπομπή. Τριάντα χρόνια είναι αυτά, μια ολόκληρη ζωή», πρόσθεσε.