Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Ήταν ένα παρεξηγημένο αστείο όταν προσφέραμε κόλλυβα στην Παγώνη»

Newsbomb

Συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού έδωσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρησή του από το OPEN όσο και στο περιστατικό με τα κόλλυβα στην Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA»

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μίλησε στην κάμερα του στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από το κανάλι του OPEN αλλά και για το περιστατικό με την Ματίνα Παγώνη και το αστείο με τα κόλλυβα που έκανε μαζί με την συμπαρουσιάστριά του Ανθή Βούλγαρη.

«Τότε στο OPEN είχαν συμβεί πολύ περίεργα πράγματα. Το λέω με την έννοια πως εγώ δυο χρόνια στο OPEN είχα χτίσει την πρωινή εκπομπή και αυτή η πρόταση που μου είχε γίνει τότε δεν με ενδιέφερε. Να αναλάβω δηλαδή προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ. Πολιτικό ρεπορτάζ έκανα 20 χρόνια, δεν ήθελα να ξαναγυρίσω σε τέτοιο βαθμό και μάλιστα είχα αντιπροτείνει τότε να κάνω και την πρωινή εκπομπή και να ασχολούμαι με το πολιτικό ρεπορτάζ. Δεν τους άρεσε, δεν τα βρήκαμε, εντάξει. Ήταν μια απόφαση που για μένα ήταν ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα. Νομίζω ότι το έκανα και μάλιστα με επιτυχία», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αστείο στην «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ματίνα Παγώνη. «Θα έλεγα πως ήταν ένα παρεξηγήσιμο αστείο που έγινε με τα κόλλυβα στην Ματίνα Παγώνη. Της είχαμε πει, γιατί το ήξερε ότι θα της δώσουμε και εμείς ξέραμε ότι δεν της πολυάρεσαν. Κινηθήκαμε σε μια ισορροπία θα έλεγα. Βέβαια αυτό μετά πέρασε ως ένα χονδροειδέστατο αστείο, φάγαμε πολύ ξύλο και αυτή είναι η αλήθεια. Δεν νομίζω ότι χωράει στην καθημερινότητα να γίνονται τέτοιες παρεξηγήσεις. Νομίζω ότι στην τηλεόραση πρέπει να έχουμε ένα μέτρο και ένα όριο γιατί δεν περνάει αυτό στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά ο Ι. Χασαπόπουλος στην κάμερα της εκπομπής.