Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Κατερίνα Καινούργιου: Τέλος ο Snik και ο Light από την εκπομπή της - «Δεν ξαναπαίζουμε τίποτα»

Newsbomb

Η Κατερίνα Καινούργιου δε δέχεται να ξαναπαίξει στην εκπομπή της Snik και Light μετά την άγρια κόντρα τους στα Mad Video Music Awards

Μετά τα περιστατικά ξυλοδαρμού που σημειώθηκαν στα φετινά Mad Video Music Awards ανάμεσα σε Snik και Light η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποφάσισε να μην αναπαράγει ξανά αποσπάσματα που να αφορούν τους δύο τράπερ.

Το πρωί της Παρασκευής (24/6) η παρουσιάστρια σχολίαζε τη συνέχεια της κόντρα των δύο τράπερ μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Με το που τελειώσει όλη αυτή η ιστορία, τελειώνουν αυτοί. Δεν ξαναπαίζουμε τίποτα, ούτε τραγούδια τους, ούτε τις σχέσεις τους, ούτε τις κοπέλες τους, τίποτα. Δεν πουλάνε καν», ξέσπασε στην κάμερα της εκπομπής της «Super Κατερίνα».

Επιπλέον η παρουσιάστρια σημείωσε ότι σε τέτοια περιστατικά η δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκουν θα πρέπει είτε να τους μιλήσει, είτε να τους αποβάλλει.

«Άκουσα κάπου που τους είπαν καλά παιδιά. Αυτό δεν σημαίνει “καλά παιδιά” και πραγματικά αν έχουν έστω και λίγο μυαλό είναι ανεπίτρεπτο να το κάνουν αυτό. Εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις εδώ και δεν με νοιάζει σε ποια δισκογραφική εταιρεία είναι τα παιδιά, αλλά καλό θα ήταν ή να τους μιλήσουν ή να τους αποβάλλουν τελείως»