Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Αδερφή Σπύρου Μαρτίκα: «Δεν τον στήριξε κανείς, τον πολέμησαν όλοι αρχικά»

Newsbomb

Ξέσπασε η αδερφή του πρώην παίκτη του Survivor «Εύχονται ο Σπύρος να πάρει όλα τα φάρμακα του φαρμακείου και να πάθει καρκίνο»

Ο φετινός Τριαντάφυλλος του Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης μετά από 12 υποψηφιότητες αποχώρησης, ενώ κατάφερε να είναι ένας από τους παίκτες που συζητήθηκαν περισσότερο φέτος, με άλλους να τον υποστηρίζουν και άλλους πάλι να στρέφονται εναντίον του.

Η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα, Θεοδώρα, μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και την Ελένη Τσολάκη.

«Ο Σπύρος δέχτηκε πόλεμο από την πρώτη ημέρα στο Survivor», είπε χαρακτηριστικά. «Δεν τον στήριξε κανείς, τον πολέμησαν όλοι αρχικά και όσοι έβλεπαν ότι μένει τον προσέγγιζαν», συνέχισε.

Επιπλέον πρόσθεσε πως δεν έπρεπε να πει δημοσίως ότι θα δώσει σε φιλανθρωπικές δράσεις τα χρήματα που έβγαλε γιατί όλο αυτό δεν του έκανε εν τέλει καλό.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια διέψευσε όσα είπε για τα πληρωμένα κινητά και τις ψηφοφορίες ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχουν 9 φαρμακεία καθώς η κρίση του 2009-2010 τους δημιούργησε τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Σοκ προκάλεσε η δήλωσή της πως υπάρχει κόσμος που της έστελνε κατάρες για τον Μαρτίκα: «Άγνωστος κόσμος μου εύχεται ο Σπύρος να πάρει όλα τα φάρμακα του φαρμακείου και να πάθει καρκίνο», σημείωσε.

Τέλος έκανε γνωστό ότι συναντήθηκε από κοντά με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, με την οποία ο Σπύρος Μαρτίκας είχε αρχίσει ένα ειδύλλιο στον Άγιο Δομίνικο.