Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Τα συγκινητικό «αντίο» της από το «ΜEGA Καλημέρα»

Newsbomb

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι δεν θα συνεχίσει το φθινόπωρο στην ομάδα του «MEGA Καλημέρα»

Την «τιμητική» της είχε στο MEGA Καλημέρα της Παρασκευής η Φλορίντα Πετρουτσέλι η οποία δεν θα είναι παρούσα στην ομάδα στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η ίδια εμφανώς συγκινημένη αποχαιρέτισε τους συνεργάτες της στην εκπομπή.

«Δεν θέλω να συγκινηθώ, ούτε να συγκινηθεί κανείς. Είναι μια μέρα χαράς, τελειώνει ένας υπέροχος κύκλος και συναισθηματικός και επαγγελματικός. Κρατάω φανταστικά συναισθήματα, όμορφες στιγμές που έχουμε μοιραστεί. Δεν θα σας ξεχάσω και δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα. Την κουμπάρα δεν την ξεφορτώνομαι με τίποτα, είναι κάτι παραπάνω από αδερφή. Σας εύχομαι ένα γαλήνιο καλοκαίρι και να γεμίσετε μπαταρίες για μία υπέροχη νέα χρονιά» είπε στον αποχαιρετισμό της η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Το ήξερα πέρσι όταν έδινα τα χέρια με το MEGA ότι θα είναι μία πολύ πετυχημένη χρονιά, και χαίρομαι πολύ που την πέρασα μαζί σας» είπε από την πλευρά της η Ελεονώρα Μελέτη η οποία ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκπομπής τονίζοντας ότι χωρίς την δουλειά τους δεν θα ήταν εφικτό το αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε καθόλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν.

Εντωμεταξύ όπως σε κάθε φινάλε εκπομπής έτσι και στο «MEGA Καλημέρα» παρουσιάστηκε και ένα βίντεο με τις πιο αστείες στιγμές της σεζον που ολοκληρώθηκε.