Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Τέλος από το «MEGA Καλημέρα» - Το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας

Newsbomb

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε για τη σχέση της με την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι έκλεισε τον τηλεοπτικό της κύκλο για φέτος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Όπως η ίδια έκανε γνωστό, δε θα συνεχίσει του χρόνου στην πρωινή εκπομπή. Την απουσία της από την επερχόμενη τηλεοπτική σεζόν είχε κάνει γνωστή ήδη πριν το Πάσχα στο κανάλι και είχε ενημερώσει την Μελέτη για την απόφασή της.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» και εξήγησε για ποιο λόγο θα απουσιάζει του χρόνου από το «MEGA Καλημέρα» καθώς και αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση της με την Ελεονώρα Μελέτη.

«Είναι κομμάτι της οικογένειάς μου. Είναι σαν αδερφή για μένα! Πήρα αυτή την απόφαση μετά από πολύ καιρό. Το σκέφτηκα καλά, για προσωπικούς λόγους δεν γινόταν να συνεχιστεί. Δεν υπήρξε δίλημμα, ούτε ψυχράνθηκαν οι σχέσεις μας με την ΕΛεονώρα. Μαζί θα πάμε διακοπές το καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι

Πρόσθεσε πως: «Η Ελεονώρα από την πρώτη στιγμή με κατάλαβε όταν της εξήγησα τον λόγο. Με στήριξε όπως θα με στήριζε ένας άνθρωπος που με αγαπάει και νοιάζεται για μένα. Ήταν πολύ δύσκολο να της το πω, πρέπει να έβγαλα έρπη μέχρι να της το πω! Οι λέξεις της Ελεονώρας ήταν: Αγάπη μου, είμαι μαζί σου!»

Στο τέλος η παρουσιάστρια έκανε γνωστό ότι έχει δεχθεί προτάσεις για του χρόνου, όμως είναι νωρίς ακόμα για να αποφασίσει τι θα κάνει.