Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

H αδελφή του Madclip συγκινεί με την εξομολόγηση ψυχής ένα χρόνο μετά τον θάνατο του γνωστού ράπερ

Newsbomb

Κατάθεση ψυχής από την αδερφή του Mad Clip, Άσπας Αναστασοπούλου, 1 χρόνο από τον θάνατό του.

Συγκινημένη μίλησε η Άσπα Αναστασοπούλου, για τον αδερφό της Mad Clip, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ένα χρόνο πριν στις 2 Σεπτεμβρίου 2021.

«Ο Mad Clip γενικά μου έλεγε να είμαι ο εαυτός μου και να μην προσποιηθώ ποτέ κάτι άλλο. Αυτό έχω κρατήσει σαν συμβουλή κι αυτό προσπαθώ να κάνω», είπε η νεαρή τραγουδίστρια δείχνοντας την αγάπη της για τον αδερφό της.

Όταν ρωτήθηκε για το πως βίωσε αυτή την απώλεια, απάντησε ότι «Αν δεν το ζήσεις, δε νομίζω ότι υπάρχει βιβλίο οδηγιών για το πώς θα το διαχειριστείς. Ο καθένας το διαχειρίζεται με τον δικό του τρόπο»

Σχετικά με το περιστατικό βίας στα Mad Video Music Awards ανάμεσα στους τράπερ Snik και Light τόνισε ότι «Αν ζούσε, δεν νομίζω ότι θα γινόταν αυτό το περιστατικό. Ο αδελφός μου ήταν ενωτικός και πολύ υπερήφανος γι’ αυτή τη μουσική και για ό,τι έχει καταφέρει ο κάθε καλλιτέχνης μεμονωμένα σε αυτό το είδος. Δε νομίζω ότι θα το επικροτούσε όλο αυτό».

Η Άσπα τον τελευταίο καιρό κάνει ακόμα μία επιτυχία το «Oh No» στην οποία με τεχνολογικά μέσα συμμετέχει και ο Mad Clip. «Θέλαμε να κάνουμε όλο αυτό το πρότζεκτ μαζί με τον αδελφό μου. Δυστυχώς ήρθαν τα γεγονότα και δεν προλάβαμε. Το θεώρησα τιμητικό να το κάνω για εκείνον, ήθελα να τον τιμήσω», πρόσθεσε στο τέλος η τραγουδίστρια.