Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Η φυσική σειρά είναι αυτό, το παιδί να θάψει τον πατέρα του. Ποτέ το ανάποδο»

Newsbomb

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε για την απώλεια του πατέρα του Κώστα Καζάκου

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και παραχώρησε συνέντευξη στην Μπέττυ Μαγγίρα. Ο ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, Κώστα Καζάκου, η οποία του στοίχισε πολύ όμως περνάει ένα δυνατό μήνυμα για τη συνέχεια της ζωής.

«Είναι μια περίοδος με δουλίτσα πολύ και όλα καλά», είπε στην αρχή και πρόσθεσε «Οτιδήποτε μπορεί να σου απασχολήσει το μυαλό σε άλλη κατεύθυνση βοηθάει. Αυτά τα πράγματα είναι μέσα στη ζωή».

Πίστευε μάλιστα ότι ο πατέρας του «είχε ακόμα μπροστά του αρκετά χρόνια. Ήθελε να πάει στο θέατρο να παίξει» και ευχήθηκε «Μακάρι να τα φτάσουμε και εμείς τα 87».

Όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για το πως νιώθει πλέον που δε θα έχει κανέναν από τους γονείς του ανέφερε: «Πέρασε από το μυαλό μου ότι τώρα δεν έχω κάπου να απευθυνθώ πιο πάνω. Τώρα είμαι εγώ πιο πάνω, αυτό συνειδητοποίησα. Έτσι είναι η ζωή. Όταν δε διαταράσσεται η φυσική σειρά είναι καλά. Πονάει είναι δύσκολο αλλά οκ. Η φυσική σειρά είναι αυτό, το παιδί να θάψει τον πατέρα του, ποτέ το ανάποδο. Όταν διαταράσσεται αυτό εκεί, είναι τα δύσκολα».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Καζάκος: Ο θάνατος του πατέρα μου «πονάει» - «Τρως τη σφαλιάρα» και συνεχίζεις

Κώστας Καζάκος: Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή αποχαιρετισμού στην έδρα του ΚΚΕ

Όταν οι Manowar υποκλίθηκαν στον «γίγαντα» Κώστα Καζάκο - Η συνεργασία και το «αντίο»