Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

My Style Rocks: Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε διαγωνιζόμενη «Μην είσαι γλωσσού -Συννενοηθήκαμε;»

Newsbomb

Ακόμα δεν ξεκίνησε το My Style Rocks ξεκίνησαν τα όργανα - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενοχλήθηκε με τη συμπεριφορά παίκτριας

Η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή επέστρεψε στον ΣΚΑΪ ανανεωμένη και πιο fashion forward από ποτέ. Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχθηκε στο πλατό εννέα διαγωνιζόμενες με προσωπικό στυλ, δυναμισμό, και άποψη, που έπρεπε να αποδείξουν στην κριτική επιτροπή ότι είναι fashion experts!

Τρεις κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης που παραμένει σταθερή αξία για το My Style Rocks, αξιολόγησαν τις επιλογές των διαγωνιζόμενων για την πρώτη ημέρα.

Τα όργανα ξεκίνησαν ήδη με πρωταγωνίστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς η κριτής ενοχλήθηκε με τη διαγωνιζόμενη Emilia Vodos και της ζήτησε να μην την διακόπτει την ώρα που μιλάει.

«Όταν πας να φας με έναν κορσέ δεν είσαι άνετη. Επίσης εγώ θεωρώ ότι ο κορσές δεν είναι στο νούμερό σου. Είναι καλύτερο να πάρεις κάτι που είναι στο μπούστο σου σωστό, θα έρθουν σερβιτόροι πάνω από το κεφάλι σου να σερβίρουν δεν είναι ανάγκη να σερβίρουμε όλοι παρέα. Εξαιρετικά βραδινό για να πας σε δείπνο», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κριτική της προς την παίκτρια.

«Γιατί οι γυναίκες πρέπει να ντυνόμαστε πιο light για να πάμε σε δείπνο;», της είπε τότε η διαγωνιζόμενη Emilia Vodos.

Τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε ενοχλημένη «Με ρωτάς την άποψή μου, θες να σου την πω ή όχι; Θα μου την λες όταν ολοκληρώνω καταρχάς, μην είσαι γλωσσού. Το look σου το θεωρώ υπερβολικό για εκεί που θα πας, συνεννοηθήκαμε;».