Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Έπος: Η Μαρία Αναστασοπούλου εμφανίστηκε με μουστάκι στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Newsbomb

Ένα χαμένο στοίχημα με τον Γιώργο Παπαδάκη, ανάγκασε τη Μαρία Αναστασοπούλου να εμφανιστεί με μουστάκι στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Με αρκετό χιούμορ υποδέχθηκαν τη νέα εβδομάδα στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Ο Γιώργος Παπαδάκης στην έναρξη της εκπομπής αναφέρθηκε στο τρέιλερ που είχε παίξει για την έλευση της Μαρίας Αναστασοπούλου στην αρχή της σεζόν, όπου είχε ακουστεί η ατάκα «αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις».

«Εδώ υπήρχαν κάποιοι ανοικτοί λογαριασμοί. Όταν συμφωνήσαμε η Μαρία Αναστασοπούλου να είναι μαζί μας, και μαζί σας για αρκετά χρόνια εδώ στον ΑΝΤ1, με απείλησε. Μου είπε Παπαδάκη πρέπει να κόψεις του μουστάκι. Όταν είχε βγει το τρέιλερ, είχε μια μεγάλη δόση αλήθειας», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και στη συνέχεια προβλήθηκε το εν λόγω τρέιλερ.

Ο έμπειρος παρουσιαστής, μάλιστα, άφησε να εννοηθούν και αρκετά για το μέλλον του, προλογίζοντας παράλληλα την απίστευτη εικόνα που θα έβλεπαν οι τηλεθεατές δευτερόλεπτα αργότερα. «Δεν συνεχίστηκε η ιστορία. Το μουστάκι παραμένει εδώ και θα παραμείνει μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν, που θα σηματοδοτήσει και αρκετά πράγματα για εμένα. Εγώ μπορεί να μην έκοψα το μουστάκι, αλλά το έβαλε, μάλλον το άφησε, η Μαρία Αναστασοπούλου», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Εκείνη τη στιγμή, εμφανίστηκε στο πλατό η Μαρία Αναστασοπούλου με ένα παχύ, μαύρο μουστάκι. «Χαίρεσαι βλέπω, το απολαμβάνεις…», είπε προς τον Γιώργο Παπαδάκη ενώ το θέαμα ήταν ξεκαρδιστικό.

«Ήταν ένα στοίχημα που έχασα, πήρα το μάθημά μου και δεν θα ξαναβάλω στοίχημα μαζί σου», συνέχισε η Μαρία Αναστασοπούλου με τον Γιώργο Παπαδάκη να αποκαλύπτει πως αν έχανε εκείνος θα φορούσε σκουλαρίκια με… φωτάκια.

«Πώς μπορείτε με το μουστάκι βρε Γιώργο;» αναρωτήθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης της είπε πως… δεν της πάει καθόλου!