Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor All Star: Oι Κόκκινοι διασκέδασαν με το δούλεμα του κοινού σε Μαρτίκα και Κατσούλη

Αναστασία - Βασιλική Γκολέμη Αναστασία - Βασιλική Γκολέμη

Οι Διάσημοι απόλαυσαν τα tweets των φίλων του Survivor All Star που είχαν την ευκαιρία να δουν στο χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star είδαμε την Κόκκινη ομάδα που κέρδισε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας και απόλαυσε τα tweets των τηλεθεατών τα οποία χάρισαν μερικές στιγμές γέλιου.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι, ο Στάθης Σχίζας είπε ότι: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος κερδίσαμε το έπαθλο επικοινωνίας. Έλεγα ότι το έπαθλο επικοινωνίας και το έλεγα και το δικό μου παιχνίδι, είναι το πιο σημαντικό για μένα γιατί επικοινωνούμε με τον έξω κόσμο, επικοινωνούμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας δίνουνε δύναμη για να συνεχίσουμε μέσα στις δυσκολίες του παιχνιδιού».

Από την πλευρά της η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναφέρθηκε στα σχόλια που την έκαναν να γελάσει περισσότερο, λέγοντας: «Γέλασα πάρα πολύ ήτανε πάρα πολύ ωραίο. Μετά από ένα μήνα επιτέλους ήρθαμε λίγο σε επαφή με τον έξω κόσμο και αυτό με χαροποίησε πάρα πολύ γιατί γελάσαμε πάρα πολύ.

Γέλασα πολύ με του Σπύρου που ήταν στα τέσσερα και έλεγε "Δεκαπενταύγουστο στην Τήνο". Επίσης γέλασα με ένα άλλο του Σάκη που είχε το χέρι στη μύτη του και έγραφαν "rapid test"».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Κωνσταντίνος Βασάλος: «Εύη, αν φύγει θέλω το μπουστάκι σου»

Survivor All Star: Ο Σώζων έβρεξε τους μαχητές μέσα στη νύχτα και έπεσε στη φωτιά

Περικλής Κονδυλάτος: «Έχω διαβάσει τερατώδη πράγματα για εμένα στα social media, ήταν βάρβαρο»