MEDIA

Survivor All Star - Κωνσταντίνος Βασάλος: «Εύη, αν φύγεις θέλω το μπουστάκι σου»

Survivor All Star - Κωνσταντίνος Βασάλος: «Εύη, αν φύγει θέλω το μπουστάκι σου»
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Glomex

Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ζήτησε κάτι από την Εύη Σαλταφερίδου σε περίπτωση που αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η Εύη Σαλταφερίδου λίγο πριν πέσουν για ύπνο είπε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη ότι της αφήνει τα κλινοσκεπάσματα σε περίπτωση που αποχωρήσει απόψε. Τότε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ζήτησε κάτι συγκεκριμένο από την υποψήφια προς αποχώρηση παίκτρια.

«Μαριαλένα αν φύγω αφήνω τις κουβέρτες. Τις κάλτσες μου αν θέλεις πάρτες εσύ», είπε η Εύη Σαλταφερίδου που είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

«Εγώ θέλω το μπουστάκι σου, το μπορντό που φοράς», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Μήπως θες το μαγιό;» τον ρώτησε η Εύη Σαλταφερίδου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να απαντά, «Το μαγιό όχι. θέλω εκείνο το μπορντό που φοράς ή και το κολάν αν θες» και συμπλήρωσε με χιούμορ, «Φαντάζεσαι να πήγαινα με αυτό στους αγώνες;».

Ο Σώζων έβρεξε τους μαχητές μέσα στη νύχτα και έπεσε στη φωτιά

Nωρίτερα είδαμε τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο ο οποίος λίγο πριν πέσει για ύπνο η ομάδα του αποφάσισε να απομακρύνει το νερό που είχε μαζευτεί πάνω από την καλύβα λόγω βροχής.

Παρά το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του, του είπαν να μην ρίξει το νερό εκείνος δεν τους άκουσε, έβγαλε το νερό από την καλύβα, έβρεξε τα σανίδια που κοιμούνται ενώ παράλληλα έσβησε τη φωτιά που είχαν ανάψει οι Μαχητές.

Οι ατυχίες δεν σταματούν εδώ, καθώς ο Χάρος τη στιγμή που προσπάθησε να φέρει ξύλα για τη φωτιά έπεσε μέσα.

Στην αντίπαλη παραλία, κάποιος παραμιλά στον ύπνο του και κρατά ξάγρυπνους τους συμπαίκτες του. Συγκεκριμένα ο Νίκος Μπάρτζης άκουσε την Ελένη να έχει πιάσει κουβεντούλα μέσα στη νύχτα με τον... εαυτό της.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε-Το έπαθλο, οι νικητές και οι τραυματισμοί

Μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους και να «αφοσιωθούν» στο αγώνισμα επάθλου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό Μας» το σημερινό παιχνίδι, θα είναι το «σπρώξε τον αντίπαλο» και ένας παίκτης από κάθε ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει τον αντίπαλο να χάσει την ισορροπία του. Ωστόσο το παράξενο της υπόθεσης, είναι ότι ο αγώνας δεν θα ολοκληρωθεί στο 10, αλλά πιο νωρίς.

Ο λόγος που θα γίνει αυτό είναι, γιατί θα υπάρξουν κάποιοι τραυματισμοί. Μάλιστα με βάση τα όσα αναφέρονται στην εκπομπή άλλη ομάδα θα κερδίσει και άλλη θα απολαύσει το έπαθλο του «Survivor», που θα είναι πέντε κομμάτια πίτσα.

«Άλλος κερδίζει και άλλος πάει στο έπαθλο. Κάποια ομάδα φτάνει σε συγκεκριμένο σκορ όπου λήγει ο αγώνας και δεν θα είναι αυτή που θα πάει στο έπαθλο. Και εκεί, όταν πάει στο έπαθλο, θα υπάρξει ακόμα μια ανατροπή που δεν μπορώ να σας πω με τίποτα» είπε ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star στο αποψινό επεισόδιο, είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor: Πρώην παίκτης αποκαλύπτει: Είχαμε πάρει μια φορά κινητό για να δούμε την τηλεθέαση

Survivor All Star - Αλέξης Παππάς: «Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι μια ατόφια απομίμησή μου»

Survivor All Star: Στο Συμβούλιο οι παίκτες ανοίγουν τα χαρτιά τους και έρχονται σε αντιπαράθεση