Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

My Style Rocks - Βασιλική: «Θέλω να έρθω και να γίνει της... θέλω να τα παρατήσω»

Newsbomb

My Style Rocks: Η Βασιλική Λιγνού βγήκε εκτός εαυτού το απόγευμα της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η διαγωνιζόμενη κρατήθηκε αρχικά για να μην πει τι την απασχολεί όσο βρισκόταν απέναντι στις συμπαίκτριες της.

Xαμός προκλήθηκε για μία ακόμη φορά στo σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ανάμεσα στη Βασιλική, την Ρέινα και την Νικόλ.

Συγκεκριμένα, την στιγμή που η Βασιλική βρέθηκε απέναντι από τους κριτές, ρωτήθηκε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τι της συμβαίνει. Απαντώντας η Βασιλική ξέσπασε, λέγοντας πως θέλει να αποχωρήσει γιατί νιώθει συνεχώς αδικημένη, αφού θεωρεί πως αρκετές από τις κοπέλες δεν προσπαθούν, φέρνουν έτοιμες εικόνες ενώ έκανε λόγο και για στιλίστες.

«Δεν είμαι καλά! Θέλω να φύγω και να πάω στο σπίτι μου. Είμαι πάρα πολύ περήφανη μέχρι εδώ που έφτασα και δεν θέλω να συνεχίσω άλλο. Θέλω να τα παρατήσω, αν σας αρέσει αυτή η λέξη. Όταν μου στέλνουν αντιγραμμένες εικόνες από συμπαίκτριες μου που έχουν έρθει την προηγούμενη ημέρα, που δεν κοιμήθηκαν για να σκεφτούν την ωραία τους δημιουργία, με πνίγει το δίκιο μου και μου βγαίνουν όλα τα προβλήματα! Όλα! Θέλω να έρθω εδώ και να γίνει της… μην πω! Αυτό θέλω να γίνει αλλά δεν μπορώ να το κάνω», ανέφερε η Βασιλική.

«Να κάνω καταγγελίες για ποιες το πιστεύω; Το κάνω, δεν με ενδιαφέρει εμένα! Ρέινα, Δεσποτοπούλου, Χριστιάννα είχε σίγουρα αλλά τώρα το έχει κόψει και η Όλγα έφερνε μέχρι πριν τον σχεδιαστή πάνω και τον σχεδιαστή κάτω για να πάρει 3 και 4 στη βαθμολογία. Οι υπόλοιπες, ναι, παλεύουν» τόνισε, εν συνεχεία, η παίκτρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Όπως ήταν επόμενο, δε, από τις… καταγγελίες της Βασιλικής εξεγέρθηκαν αμέσως τόσο η Ρέινα Βενέτη όσο και η Νικόλ Δεσποτοπούλου που ήρθαν σε έντονη λεκτική διαμάχη στο My Style Rocks το απόγευμα της Πέμπτης. «Μιλάτε, ναι, κοροϊδεύετε τώρα τον εαυτό σας! Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου» πρόδωσε ενοχλημένη η Βασιλική Λιγνού.

«Έλα, έχει καταντήσει γελοίο τώρα όλο αυτό» τόνισε, με φωνή σε υψηλούς τόνους, η Ρέινα Βενέτη συμπληρώνοντας πως «το βουλώνεις τώρα! Το βουλώνεις τώρα! Το βουλώνεις τώρα! Δεν θα ξαναπιάσεις το όνομα σου στο στόμα σου».

«Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μην μιλάτε έτσι. Σας παρακαλώ πάρα πολύ», τόνισε η παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Καραβάτου προσπαθώντας να ηρεμήσει τις εντάσεις για να δώσει στη συνέχεια τον λόγο στην κριτική επιτροπή.

Σχετικές ειδήσεις

My Style Rocks: Η εμφάνιση της Τσαγκλή πριν το δυστύχημα στα Τέμπη

My Style Rocks: Επιζήσασα από τα Τέμπη μπαίνει στο παιχνίδι

My Style Rocks: Φωνές και κλάματα στο πλατό - «Θέλω να φύγω, δεν θα με τρελάνουν»