MEDIA

My Style Rocks: Φωνές και κλάματα στο πλατό - «Θέλω να φύγω, δεν θα με τρελάνουν»

My Style Rocks: Φωνές και κλάματα στο πλατό - «Θέλω να φύγω, δεν θα με τρελάνουν»

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στο  My Style Rocks, με τη Βασιλική να βγαίνει εκτός εαυτού και να θέλει να αποχωρήσει από το πλατό

Οι εμφανίσεις για το Red Carpet που ήταν το θέμα του Gala στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, πυροδότησαν νέους καυγάδες μεταξύ των διαγωνιζόμενων.

Αν και η Emilia Vodos δήλωσε πως ενώ συζήτησαν οι παίκτριας συζήτησαν μεταξύ τους και συμφώνησαν να ψηφίζουν δίκαια στη διαδικασία της βαθμολόγησης, κάποιες δεν το έκαναν.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Βασιλική πήρε τον λόγο και κατηγόρησε ανοιχτά την Ρέινα, την Όλγα και την Χριστιάννα ότι ανταλλάσσουν βαθμολογίες και πρέπει να το παραδεχτούν.

Εκέι, πολλές παίκτριες αντέδρασαν σε αυτά που ειπώθηκαν με τη Βασιλική να ξεσπά.

«Θέλω να φύγω, δεν θα με τρελάνουν εδώ πέρα, δεν μπορώ άλλο», είπε η Βασιλική, η οποία σηκώθηκε από τη θέση της και κατευθύνηθκε εκτός πλατό.

Η παράκληση της Κατερίνας Καραβάτου αλλά και των κριτών ήταν να επιστρέψει στη θέση της, όπως και έκανε

Στη συνέχεια φώναξε στην Χριστιάννα «είσαι πολύ φτηνή κοπέλα μου», ενώ την κατηγόρησε ότι βγαίνει σε συνεντεύξεις και λέει ότι της κάνει body shaming.

Από την άλλη, στον καβγά ενεπλάκη και η Νικόλ η οποία κατηγορήθηκε ότι μεταφέρει λόγια μεταξύ των κοριτσιών.

Όσο για την Όλγα, η Σελένη αποκάλυψε πως οι συμπαίκτριές της φοβούνται να της βάλουν χαμηλό βαθμό επειδή είναι στιλίστρια, ενώ η Emilia δήλωσε πως «η Όλγα μαζεύει αυλικούς».

Σχετικές ειδήσεις