Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor All Star - Κόρο: «Η Αφροδίτη έχει εμμονή μαζί μου από την αρχή του παιχνιδιού»

Newsbomb

Survivor All Star: Ένα σχόλιο της Αφροδίτης Σκαφίδα για τα ψάρια ενόχλησε τον Κόρο.

Δεν έχει τελειωμό η κόντρα μεταξύ του Κόρο και της Αφροδίτης στο Survivor All Star. Στο επεισόδιο της Δευτέρας σε μία συζήτηση που έκαναν στην καλύβα, η Αφροδίτη έκανε λόγο περί «ελεγχόμενης αλιείας» στον Κόρο, ο οποίος είναι κι εκείνος που φροντίζει να φέρνει ψάρια στην ομάδα του.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης για το συμβάν, ο Γιώργος Κόρομι είπε: «Κι εκεί που συζητάμε για τον 2ο αγώνα ασυλίας, πετάει την ατακάρα της η Αφροδίτη, αυτό το πλάσμα, που λέει για την ελεγχόμενη αλιεία. Ρε Αφροδιτάκι μου, εσύ ήσουν η πρώτη που όταν είχαμε χάσει έπαθλο κι είχαμε κρατήσει ψάρι για την επόμενη ημέρα, που ήταν ψημένο, πριν καλά καλά το ζεστάνουμε, είχες πέσει με τα μούτρα κι έτρωγες. Κι είπαμε κάτσε πρώτα να το ζεστάνουμε, να φάνε όλοι, να το μοιράσουμε κι έλεγε "όχι, όχι, δυο φιλετάκια θα πάρω"».

Στη συνέχεια, ο Κόρο μίλησε με τον Σάκη, ο οποίος και πήρε το μέρος του, λέγοντάς του πως αν δεν υπήρχαν τα ψάρια που έφερνε στους συμπαίκτες του, πολύ πιθανόν να ήταν σε χειρότερη κατάσταση. Επίσης, τόνισε πως προφανώς η Αφροδίτη έχει προσωπικό θέμα με τον Κόρο από την αρχή του παιχνιδιού κι ήθελε απλά, να τον εκνευρίσει.

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο το είπε αυτό, σίγουρα έβγαλε κακία. Έχει γενικά, μια εμμονή μαζί μου από την αρχή του παιχνιδιού. Δεν πειράζει, εγώ το είδα ότι τα παιδιά απο την αρχή θέλανε να φάνε πολύ, γιατί μας λέγανε άντε να γυρίσουμε να φάμε το ψάρι. Ευτυχώς που κερδίσαμε, γιατί είχαμε δύναμη από το ψάρι που φάγαμε όλοι μας και πήραμε τον αγώνα φυσικά κι έτσι, κερσίδαμε ένα έπαθλο φαγητού που συμπεριλαμβάνεται στην ασυλία. Οπότε, η αλιεία είναι ελεγχόμενη, άσ'το πάνω μου, ξέρουμε τι κάνουμε», είπε ο Κόρο στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας: «Ελευθερία, σε αγκαλιάσαμε, σε στηρίξαμε και εσύ μας ξεγέλασες»

Survivor All Star: Εκτός αγωνίσματος Γκότσης και Πιλίδης λόγω παραβίασης κανόνων

Survivor All Star - Ελευθερία Ελεθερίου: «Βολές» για τους συμπαίκτες της