Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Νίνο: Έγραψα πολύ γρήγορα το τραγούδι που μου ζήτησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Newsbomb

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίνο μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τραγούδι που έγραψε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Για το νέο τραγούδι που έγραψε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μίλησε ο Νίνο στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2night Show¨.

Πρόσφατα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε μέσω των social media, από τον τραγουδιστή Νίνο, να του γράψει ένα κομμάτι που θα παίζει σε κάθε παιχνίδι τη νέα χρονιά στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιαννακόπουλος: «Νίνο αδερφέ μου θέλω μια χάρη σε παρακαλώ. Θέλω να σου ζητήσω να μου γράψεις στίχους και μουσική για ένα κομμάτι. Θέλω το κομμάτι να λέγεται "μέχρι τέλους" και όπως ξεκινάει η Παράνοια με το "Θα υποταχθώ", θέλω να ξεκινάει έτσι και το νέο κομμάτι. Θέλω να το αφιερώσω σε δύο φίλους μου και θέλω να παίζει στο ΟΑΚΑ από του χρόνου πρωί- βράδυ από την αρχή μέχρι το τέλος των αγώνων».

Απαντώντας στις ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Νίνο έκανε γνωστό ότι «έγραψα πολύ γρήγορα το τραγούδι που μου ζήτησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά για μένα εκείνο το δεκάλεπτο είναι πολύ πιεστικό».

Νίνο: Είδα ένα story του Δημήτρη και μου ζήτησε να γράψω ένα τραγούδι. Το τραγούδι το έγραψα αμέσως. Μετά μου ερχόντουσαν μηνύματα…

Αρναούτογλου: Είναι τραγούδι για τον Παναθηναϊκό αυτό;

Νίνο: Για τον Δημήτρη. Μου ζήτησε ένα τραγούδι ο Δημήτρης, το έγραψα.

Αρναούτογλου: Πόσο γρήγορα γράφεις ένα τραγούδι;

Νίνο: Αυτό μου βγήκε αμέσως… Το έγραψα αμέσως. Έτσι γρήγορα. Κάτι γίνεται και το βλέπω ολόκληρο το τραγούδι. Βλέπω τον τίτλο, βλέπω τους στοίχους, πως πηγαίνει. Και τώρα που στο είπα, ευτυχώς που το θυμήθηκα το έγραψα σε γρήγορο χρόνο η αλήθεια είναι αλλά για μένα εκείνο το δεκάλεπτο είναι πολύ πιεστικό