Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Maestro: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την νέα ταινία με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Newsbomb

Στις 20 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει στο Netflix η νέα ταινία με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, Maestro

Στις 15 Αυγούστου κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Maestro» με πρωταγωνιστή τον Μπράντλεϊ Κούπερ, για τη βιογραφική ταινία του Λέοναρντ Μπερνστάιν.

Η ταινία «Maestro» περιγράφεται ως μια «ατρόμητη ιστορία αγάπης» μεταξύ του διάσημου μουσικού συνθέτη, τον οποίο υποδύεται ο Μπράντλεϊ Κούπερ και της συζύγου του, Φελίσια Μοντελέγκρε Κον Μπερνστάιν, την οποία παίζει η Κάρεϊ Μάλιγκαν.

Παραγωγοί είναι οι Στίβεν Σπίλμπεργκ και Μάρτιν Σκορσέζε, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο ίδιος ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

Ο Κούπερ έγραψε το σενάριο μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ σεναριογράφο Τζος Σίνγκερ, ενώ ήταν σε στενή συνεργασία με τα παιδιά του συνθέτη, Τζέιμι, Αλεξάντερ και Νίνα.

Η ταινία θα αφορά μια περίοδο ζωής 30 χρόνων και θα εστιάζει στην περίπλοκη ιστορία του γάμου του Μπερνστάιν με την ηθοποιό Φελίσια Μοντελέγκρε εν μέσω των πολλών σχέσεων που είχε με άνδρες.

Ο αγαπημένος μουσικός συνθέτης πέθανε σε ηλικία 72 ετών στο διαμέρισμά του στο Upper West Side μόλις πέντε ημέρες πριν από την συνταξιοδότησή του το 1990.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Σεπτέμβριο. Θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου και θα προβάλλεται στην πλατφόρμα του Netflix από τις 20 Δεκεμβρίου.