Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Ματίνα Παγώνη: «Είχα επαφές με τη μαφία»

Newsbomb

Η Ματίνα Παγώνη αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικής της ζωής

Η Ματίνα Παγώνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μιλώντας αυτή τη φορά για πτυχές του εαυτού της και όχι για τα θέματα υγείας.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ανέφερε τον λόγο για τον οποίο δεν θέλησε να κατέβει στην πολιτική αλλά και για την απόφασή της να ασχοληθεί με την ιατρική.

«Δεν προχώρησε το θέμα της καθόδου μου στην πολιτική. Γιατρός ήμουν, είμαι και θα είμαι», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καριέρα της.

«Θυμάμαι πολλά περιστατικά μέσα από το νοσοκομείο. Τις πρώτες μέρες του Covid πιεστήκαμε πάρα πολύ. Έχω δει να παίζουν ξύλο στο νοσοκομείο. Έχουν δείρει γιατρό μέχρι και μέσα στην κλινική. Μπήκαν μια φορά και μέσα στο γραφείο μου αλλά το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία».

«Θυμάμαι έντονα τον πατέρα μου διασωλημένο στη ΜΕΘ μετά από τροχαίο. Ήμουν πολύ μικρή και μπήκα μέσα, επτά ετών. Τότε είπα πως τα παιδιά δεν πρέπει να μπαίνουν στο νοσοκομείο και εκεί είπα ‘θα γίνω γιατρός’».

«Είχα επαφές με τη μαφία»

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε και για τις σπουδές της στην Ιταλία αποκαλύπτοντας ότι είχε... επαφές με τη μαφία.

«Στις σπουδές μου στη Νάπολη είχα επαφές με τη μαφία αλλά δεν το ήξερα. Μου έκλεψαν τα κοσμήματα, το είπα στη σινιόρα που με φιλοξενούσε και μια ώρα μετά ήταν στη θέση τους».

«Ήταν συνειδητή επιλογή να μην έρθει ένα παιδί στη ζωή μου»

Για την σχέση της με τον σύζυγό της η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αποκάλυψε:

«Δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα με τον σύζυγό μου. Εκείνος γράφει βιβλία, εγώ ασχολούμαι με τα συνδικαλιστικά και δεν το θέλει καθόλου. Ήταν συνειδητή επιλογή να μην έρθει ένα παιδί στη ζωή μου. Έχω μια άλλη κουλτούρα που ίσως και να μην είναι σωστή. Το να βλέπω γύρω μου να δουλεύουν όλοι από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μεγαλώνουν τα παιδιά οι συγγενείς, δεν είναι αυτό που θέλω».