Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

My Style Rocks: Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης με παίκτρια - «Τώρα κάνεις τη χαζή;»

Newsbomb

My Style Rocks: Την απορία του εξέφρασε ο Στέλιος Κουδουνάρης ως προς την Ντένη μετά τα όσα σχολίασαν οι υπόλοιπες παίκτριες και τη φημολογία ότι η ίδια έχει βοήθεια το τελευταίο διάστημα.

Στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ντένη ήρθαν σε μια αντιπαράθεση. Η παίκτρια κατηγορήθηκε από τις άλλες διαγωνιζόμενες ότι δέχεται βοήθεια από εξωτερικό στυλίστα, κάτι που δεν διέφυγε από την προσοχή του κριτή.

Ακολουθεί ο διάλογος:

Στέλιος Κουδουνάρης: «Τι έχεις να πεις για όλα αυτά;».
Ντένη: «Δεν ξέρω».
Στέλιος Κουδουνάρης: «Όχι δεν ξέρω, τώρα θα μιλάμε ως ενήλικες. Σε έχουν κατηγορήσει ευθέως ότι έχεις στυλίστα».
Ντένη: «Τότε γιατί δεν έχω υψηλές βαθμολογίες;».
Στέλιος Κουδουνάρης: «Γιατί δεν έχεις; Γιατί έχουν καταλάβει ότι έχεις στυλίστα και σου κόβουν βαθμούς ξεκάθαρα. Τώρα η Διονυσία στο είπε ξεκάθαρα».
Ντένη: «Όχι μου είπε ότι δεν το είχε δει ανοιχτό, ότι έχω μια πολύ καλή εμφάνιση σήμερα και αν το είχε δει ανοιχτό».
Στέλιος Κουδουνάρης: «Να σε ρωτήσω κάτι; Τώρα κάνεις τη χαζή;».
Ντένη: «Όχι μα αυτό είπε».
Στέλιος Κουδουνάρης: «Κάνεις τη χαζή; Πες μου την αλήθεια. Ας πούμε ότι μια κοπέλα θεωρεί ότι έχεις βοήθεια και γι' αυτό σε κρατάει χαμηλά βαθμολογικά, τι απαντάς σε αυτό;».
Ντένη: «Ότι δεν έχω. Τι βοήθεια να έχω; Αν είχα θα είχα βγει και νικήτρια».
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μισό λεπτό, Διονυσία μπορείς να μου πεις τι είπες γιατί μάλλον εγώ δεν κατάλαβα. Είπες ότι της έβαλες 2 ενώ είναι η πιο ωραία της εμφάνιση, γιατί; Δεν είδες το παντελόνι;».
Διονυσία : «Δεν είδα το παντελόνι, αυτό είπα».
Στέλιος Κουδουνάρης: «Α, αυτό είναι; Α, εγώ δεν κατάλαβα καλά».

Στη συνέχεια, επενέβη και η Γεωργία αλλά και η Αμάντα στη συζήτηση, καθώς η τελευταία είπε ότι υπάρχει ένα «σούσουρο» υπονοώντας μια βοήθεια σχετικά με την περίπτωση της Ντένης. Τέλος, ο κριτής ισχυρίστηκε ότι πρέπει με βάση την εμφάνισή της να διεκδικήσει τη βαθμολογία που της αξίζει.