J2US: Ο Γιάννης Σεβδικάλης έκανε πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου - Δάκρυα χαράς και συγκίνησης

Συγκλονίζει η πρόταση γάμου του Γιάννη Σεβδικαλή στη Σοφία Κουρτίδου - Με δάκρυα χαράς στα μάτια η καλλιτέχνιδα.

Newsbomb

2'

Μια πολύ συγκινητική στιγμή έζησαν χθες οι διαγωνιζόμενοι, οι κριτές, το κοινό και οι τηλεθεατές στο J2US αφού ο Γιάννης Σεβδικάλης είχε ετοιμάσει μια έκπληξη στη σύντροφό του και ταίρι του Σοφία Κουρτίδου την οποία κανείς δεν περίμενε.

Μετά τις καλές κριτικές που δέχθηκαν για την εμφάνισή τους ο αθλητής απευθύνθηκε στον ηχολήπτη και του ζήτησε να βάλει το τραγούδι «Marry You» του Bruno Mars.

«Νίκο, μου επιτρέπεις. Μαέστρο, το δικό μας» είπε ο Γιάννης Σεβδικαλής και ξεκίνησε να τραγουδάει με τη Σοφία Κουρτίδου σιγά-σιγά να προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

Αφού τραγούδησε, γονάτισε άνοιξε το κουτάκι με το δαχτυλίδι και ζήτησε από την παρουσιάστρια αν θέλει να τον παντρευτεί.

«Σοφία Κουρτίδου, είσαι το αγαπημένο μου οτιδήποτε! Θα με παντρευτείς;» τη ρώτησε με εκείνη να απαντάει δακρυσμένη «ναι, ναι, ναι».

Ο Νίκος Κοκλώνης τους συνεχάρη: «Μπράβο ρε παιδιά, μπράβο! Συγχαρητήρια! Πως το είχες σχεδιάσει και δεν ξέραμε τίποτα; Δεν ξέραμε τίποτα»

Τότε ο Σοφία Κουρτίδου μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον άνθρωπό της: «Ειλικρινά τον άνθρωπο αυτόν, που έχω δίπλα μου, τον αγαπώ τόσο πολύ και τον θαυμάζω τόσο πολύ! Αγαπιόμαστε και ερωτευόμαστε κάθε μέρα όλο και πιο πολύ και ευχόμαστε, από την καρδιά μας, σε όλους σας μια τέτοια αγάπη! Πραγματικά, παιδιά, γιατί υπάρχει η αγάπη αυτή. Τι να πω… Η καρδιά μου χτυπάει και το ένιωσα με το που πήγες πίσω, δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά»

«Ήμουν ήδη συγκινημένη από πριν, κάθε φορά τον καμαρώνω από πριν για όλα αυτά που καταφέρνει εδώ στη σκηνή και νομίζω ότι ήταν το ιδανικό γιατί έχουμε μοιραστεί τόσα πολλά συναισθήματα εδώ», πρόσθεσε.

Εκεί ήταν και οι γονείς του ζευγαριού οι οποίοι ήταν επίσης πολύ συγκινημένοι για όσα διαδραματίζονταν στη σκηνή του J2US.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή