Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Συλλαλητήριο έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (photos-vid)

Newsbomb

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή το συλλαλητήριο για τον έναν χρόνο από την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Αυτή την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λ. Μεσογείων έχει διακοπεί στο ρεύμα καθόδου.

«Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014: Η πινακίδα ‘’ΝΕΡΙΤ’’ στην κορυφή του Ραδιομεγάρου δεν μπορεί με τίποτα να καλύψει το τεράστιο κενό πραγματικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, που εξακολουθεί να υπάρχει στη χώρα», αναφέρει η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωση της.

Και συνεχίζει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, από την πρώτη στιγμή που επιχειρήθηκε να επιβληθεί το ‘’μαύρο’’, επαναλαμβάνει αταλάντευτα την απαίτησή του για άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ με όλες τις δομές της στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Περιφέρεια, ώστε η χώρα να αποκτήσει ξανά πραγματική δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Στηρίζει τον αγώνα των εργαζoμένων της, για αντικειμενική και ελεύθερη ενημέρωση στην Αθήνα (ertopen), στην ΕΡΤ3 και σε όλους τους Περιφερειακούς σταθμούς της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Ο αγώνας για επαναλειτουργία της ΕΡΤ τώρα είναι αγώνας για την ενημέρωση, αγώνας για όλο το δημοσιογραφικό κλάδο», αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση.