Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Ατζούν Ιλίτζαλι: Ποιος είναι ο νέος παρουσιαστής του Survivor (vid)

Newsbomb

Survivor: Έκπληκτοι παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές το trailer του αποψινού (10/04/2017) επεισοδίου του Survivor.

Ο λόγος; Μα φυσικά, η αλλαγή του παρουσιαστή!

Όπως είδαμε όλοι, στη θέση του Σάκη Τανιμανίδη βρίσκεται ένας... άγνωστος κύριος.

Άγνωστος, βέβαια, σε εμάς, καθώς πρόκειται για το «αφεντικό» του reality επιβίωσης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Εδώ και λίγες ώρες, ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που ανάγκασε τον παρουσιαστή να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για τη χώρα μας είναι μια επαγγελματική υποχρέωση, και πιο συγκεκριμένα τα γυρίσματα ενός διαφημιστικού σποτ πολύ γνωστού αναψυκτικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δουλειά είχε «κλείσει» πολύ πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Στη θέση του, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, θα βρίσκεται ο Ατζούν Ιλίτζαλι για μόλις δύο επεισόδια (το σημερινό και το αυριανό).

Ο Ιλίτζαλι είναι ο παρουσιαστής του τουρκικού Survivor, το οποίο προβάλλεται από το κανάλι TV8, ιδιοκτησίας του, και ο οποίος έγινε γνωστός στην Ελλάδα όταν συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα - στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στην Τουρκία τον Νοέμβριο του 2015 - εκφράζοντάς του το ενδιαφέρον του για απόκτηση άδειας τηλεοπτικού σταθμού.

Στο πλαίσιο αυτό ίδρυσε την «Acun Medya Ανώνυμη Εταιρεία Παραγωγής Τηλεοπτικών Προγραμμάτων», χωρίς όμως να υπάρξει κάποια κίνηση εκ μέρους του για εξασφάλιση κάποιας τηλεοπτικής άδειας.

Ωστόσο, η εταιρεία του συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, κανάλι στο οποίο προβάλλονται οι ελληνικές εκδόσεις του talent show «The Voice» και φυσικά το «Survivor», τα δικαιώματα των οποίων για Τουρκία και Ελλάδα έχει εξασφαλίσει ο Ιλίτζαλι.

Δείτε το βίντεο: