Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Η κίνηση του Ντάνου που ίσως του στοιχίσει τη νίκη στο παιχνίδι! (vid)

Newsbomb

Survivor: Γεμάτο ένταση και πάθος στο αγώνισμα από τους παίκτες και των δύο ομάδων ήταν το επεισόδιο της Τρίτης (09/05/2017) του Survivor. Μετά από καιρό, οι «Διάσημοι» κατάφεραν να πάρουν μέσα από τα χέρια των «Μαχητών» τη νίκη στο αγώνισμα, απολαμβάνοντας ένα… ξεχωριστό έπαθλο.

Συγκλονιστική ήταν η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Μαχητές και Διάσημοι παρόλο που μένουν στην ίδια παραλία, παραμένουν αντίπαλοι και αγωνίζονται με πάθος προκειμένου να κερδίσουν τα έπαθλα. Ο χθεσινός αγώνας μετατράπηκε σε ντέρμπι, καθώς οι δύο ομάδες βρέθηκαν αρκετές φορές σε ισόπαλο σκορ. Τα νεύρα, τόσο από την ομάδα των «Διασήμων», όσο και από αυτή την «Μαχητών» πολλά. Δεν έλειψαν μάλιστα ξεσπάσματα από την πλευρά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η «μονομαχία» μεταξύ του Ντάνου και του Μάριου Πρίαμου ήταν συγκλονιστική. Το σκορ ήταν 7-4 υπέρ των Μαχητών, λίγο πριν ξεκινήσει η… κούρσα του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Μάριου Πρίαμου. Η εκκίνηση μεταξύ των δύο παικτών δόθηκε με τον Ντάνο να έχει μεγάλο προβάδισμα. Ωστόσο, ο Μάριος κατάφερε να τον φτάσει και τελικά να χαρίσει τον πόντο στην ομάδα του. Έτσι το σκορ διαμορφώθηκε στο 8-4.

Όπως είναι φυσικό, ο εκνευρισμός του Αγγελόπουλου ήταν μεγάλος! Ο αγαπημένος παίκτης των τηλεθεατών επέστρεψε στον πάγκο με τον Γιάννη Σπαλιάρα να τον πλησιάζει προκειμένου να τον παρηγορήσει. Ωστόσο, ο Ντάνος προχώρησε σε μία κίνηση που έφερε σε αμηχανία το γνωστό μοντέλο, έναν επίσης αγαπημένο για το τηλεοπτικό κοινό παίκτη. Τι συνέβη;

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί!