ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η HONOR στηρίζει τα άτομα με διαβήτη

Η HONOR στηρίζει τα άτομα  με διαβήτη

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, «Με Οδηγό το Διαβήτη», έκανε το πρώτο της βήμα στο χώρο του Σακχαρώδους Διαβήτη, το Φεβρουάριο του 2014.

Μοναδικός της στόχος και σκοπός είναι η ενημέρωση, η πρόληψη και η ευαισθητοποίηση πάνω στη νόσο του Σακχαρώδους Διαβήτη.

Τα βήματά και οι δράσεις τους, αφορούν πανελλαδικές εκστρατείες, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, με στόχο την προσέγγιση και ενημέρωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου κοινού. Η προσπάθειά αυτή, συνεχίζεται σταθερά μέσω μιας σειράς ενεργειών και εκδηλώσεων, οι οποίες κυρίως περιλαμβάνουν ομιλίες από επιστήμονες και ιατρούς του τομέα του σακχαρώδους διαβήτη, σε κεντρικά σημεία σε όλη την Ελλάδα και σε συνεργασία με τους αρμόδιους τοπικούς φορείς καθώς και δράσεις πρόληψης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης της νόσου.

Στα πλαίσια μιας μεγάλης Διαδικτυακής Καμπάνιας, με όνομα #diabeteschallenge «ΜΕΤΡΗΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ» ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου, η HONOR, στηρίζει έμπρακτα, με χορήγηση προϊόντων, το σκοπό της Εταιρείας. Ευχόμαστε οι λειτουργίες μέτρησης σφυγμών και επιπέδου κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα, που παρέχει το HONOR Band 5 και σε συνδυασμό με τις δυνατότητες των smartphone HONOR, να εξυπηρετήσουν καθημερινές ανάγκες.