ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

47η Αποφοίτηση BCA College

47η Αποφοίτηση BCA College

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, 350 φοιτητές του BCA, που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους, πήραν τα πτυχία τους. Η τελετή αποφοίτησης έλαβε  χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο κος Γεωργιάδης εξήρε την ποιότητα του BCA και τόνισε ότι: «Όλοι οι απόφοιτοι του BCA βρίσκουν, αμέσως μετά την αποφοίτηση, δουλειά στο αντικείμενο που έχουν σπουδάσει».

Ο κος Πλακιωτάκης αφού συνεχάρει του αποφοίτους, είπε ότι: «Ο χώρος της ναυτιλίας χρειάζεται ποιοτικά και ανταγωνιστικά στελέχη και το BCA αυτό ακριβώς κάνει.»

Τέλος ο Πρόεδρος του BCA κος Βασίλειος Δασκαλάκης αφού ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο BCA, παρουσίασε την πολύ πρωτοποριακή προσομοίωση “smart hotel” που λειτουργεί πλέον μέσα στο νέο City Campus του BCA.

Η ιδιωτική εκπαίδευση, προσφέρει στους νέους Έλληνες τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε σύγχρονους τομείς με μεγάλη απορρόφηση από την αγορά εργασίας και πολλές προοπτικές εξέλιξης. Το BCA, πρωτοπόρο και εξειδικευμένο εδώ και μισό σχεδόν αιώνα στις επιχειρησιακές σπουδές, συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο του Plymouth και τα παγκοσμίως πρώτα σε τουριστικές σπουδές, Ελβετικά πανεπιστήμια, Glion και Les Roches.

Η παρουσία δύο υπουργών της κυβέρνησης αποδεικνύει το υψηλό κύρος του BCA και την αναγνώριση από την πλευρά της Πολιτείας της συμμετοχής της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην προσπάθεια ανάπτυξης της χώρας. Τα καλά ελληνικά κολλέγια δημιουργούν επαγγελματίες υψηλών προδιαγραφών, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ανάσχεση του brain drain και οι φοιτητές τους απολαμβάνουν σπουδές ανάλογες των καλύτερων ευρωπαϊκών πανεπιστημίων, χωρίς να χρειαστεί να φύγουν από την Ελλάδα.