ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

BINTEO: Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ άνοιξαν - Δείτε τα μέτρα προστασίας και πώς θα παίξετε

BINTEO: Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ άνοιξαν - Δείτε τα μέτρα προστασίας και πώς θα παίξετε
INTIME NEWS

Τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ήταν μεταξύ των χιλιάδων καταστημάτων που ανέβασαν ρολά την Δευτέρα 11 Μαΐου, στο πλαίσιο του δεύτερου σταδίου άρσης των περιοριστικών μέτρων και επανεκκίνησης της οικονομίας.

Με κεντρικό μήνυμα «επιστρέφουμε υπεύθυνα» στις οθόνες τους, τα περίπου 3.750 πρακτορεία ΟΠΑΠ εφαρμόζουν με συνέπεια όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και υγιεινής για το προσωπικό και τους πελάτες τους. Τα πρώτα 24ωρα κυλούν ομαλά, με τους επισκέπτες να ανταποκρίνονται θετικά στη νέα πραγματικότητα.

Όλα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ εξυπηρετούν πλέον μόνο όρθιους πελάτες, υπάρχει μέγιστος αριθμός ατόμων εντός του καταστήματος, τηρείται απόσταση ενάμιση μέτρου, ενώ στα ταμεία είναι σε αναμονή έως τρία άτομα. Το προσωπικό των καταστημάτων φροντίζει να απολυμαίνει συχνά όλες τις επιφάνειες, τα μηχανήματα του πρακτορείου, τις συσκευές στοιχηματισμού που έχουν οθόνες αφής και όλα τα κοινόχρηστα αντικείμενα, όπως τα στυλό που χρησιμοποιούν οι παίκτες για τη συμπλήρωση των δελτίων τους.

Μετά την άρση του lockdown, τα καταστήματα σε Αττική και Θεσσαλονίκη, ξεκινούν τη λειτουργία τους στις 10:00.

Δείτε τα μέτρα προστασίας και πώς θα παίξετε:

Τι ισχύει για τα παιχνίδια ΟΠΑΠ

Με την επαναλειτουργία των πρακτορείων, τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ είναι πλέον και πάλι διαθέσιμα.

ΚΙΝΟ: Ζωντανές κληρώσεις κάθε 5’ στις οθόνες των πρακτορείων, μέσα από το opap.gr και το OPAPP application.

ΤΖΟΚΕΡ: Τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00. Κατάθεση δελτίων στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και διαδικτυακά μέσω tzoker.gr και tzoker app.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Διατίθεται στα καταστήματα, μέσα από το έντυπο κουπόνι, καθώς και μέσω των οpapbet και της εφαρμογής OPAPP.

VIRTUAL SPORTS: Είναι και πάλι διαθέσιμα στα πρακτορεία.

ΣΚΡΑΤΣ: Διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες και μικρότερα σημεία λιανικής.

ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ: Η αναβληθείσα κλήρωση με αριθμό 11 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαΐου. Καθιερώνεται νέα ώρα κληρώσεων κάθε Τρίτη στις 19:00. Λαχεία διατίθενται από καταστήματα ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες και μικρότερα σημεία λιανικής.

ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ: Η πρώτη κλήρωση της 248 έκδοσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουνίου.

ΛΟΤΤΟ: Οι κληρώσεις επανέρχονται από την Τετάρτη 13 Μαΐου στις 22:00. Η συμμετοχή γίνεται μέσω των πρακτορείων ΟΠΑΠ.

Πληρωμή λογαριασμών χωρίς ουρές

Η επαναλειτουργία των πρακτορείων ΟΠΑΠ δίνει ανάσα σε χιλιάδες καταναλωτές καθώς, μέσω της υπηρεσίας πληρωμής λογαριασμών tora, μπορούν εύκολα και γρήγορα να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους, αποφεύγοντας ουρές και ταλαιπωρία. Η πληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ και άλλων υπηρεσιών, καθώς και οφειλών δημοσίου στα καταστήματα ΟΠΑΠ γίνεται ανέπαφα, με οποιαδήποτε κάρτα ή μετρητά, καθημερινά έως αργά το βράδυ, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα.