ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ποιοι είναι οι Smart Drivers που μας «μυούν» στον κόσμο της «έξυπνης» οδήγησης

Smart Drivers - Anytime

Aλήθεια, θα φανταζόσασταν ποτέ ότι θα είχατε κάποτε τη δυνατότητα να επιβραβεύεστε για τις οδηγικές σας επιδόσεις, να βγαίνετε κερδισμένοι κάθε φορά που τηρείτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να ανακαλύπτετε κάθε στιγμή νέες οδηγικές εμπειρίες μέσα από την οθόνη του κινητού σας;

Η «έξυπνη» οδήγηση είναι γεγονός και μας βοηθά να κερδίζουμε περισσότερα, όσο καλύτερα οδηγούμε. Αυτός είναι ο λόγος που αξίζει να γίνουμε κι εμείς μέρος του κόσμου των Smart Drivers. Διότι όποιες και αν είναι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας, υπάρχει μία λύση που μπορεί να αναβαθμίσει τώρα τις εμπειρίες μας πίσω από το τιμόνι. Είτε ανήκουμε σε εκείνους οι οποίοι θέλουν να κερδίζουν anytime, είτε αναζητούμε κάθε φορά το ιδανικό ακόμη και στον δρόμο ή απλώς θέλουμε να βιώνουμε κάθε στιγμή νέες εμπειρίες, έχουμε κάθε λόγο να ανακαλύψουμε τώρα τον κόσμο της «έξυπνης» οδήγησης, δηλαδή, τον κόσμο του Smart Drive.

Τι είναι το Smart Drive της Anytime και γιατί αξίζει την προσοχή σας; Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που δημιουργεί όχι μόνο «έξυπνους» και προσεκτικούς οδηγούς, αλλά την ίδια ώρα θέτει τις βάσεις για έναν κόσμο με ασφαλέστερους δρόμους. Όλα αυτά ενώ επιβραβεύει τους καλούς οδηγούς και τους βοηθά να απολαμβάνουν χαμηλότερα και δικαιότερα ασφάλιστρα, να αξιολογούν τον τρόπο που οδηγούν και να κερδίζουν, όσο πιο καλά τα πηγαίνουν στον δρόμο.

Αν θέλετε να γίνετε και εσείς, λοιπόν, Smart Drivers, δηλαδή να κερδίζετε κάθε φορά που οδηγείτε καλά, να βελτιώνετε τις οδηγικές σας ικανότητες και τις επιδόσεις σας με τη βοήθεια της τεχνολογίας και να απολαμβάνετε χαμηλότερα και δικαιότερα ασφάλιστρα, τότε δείτε το βίντεο που ακολουθεί, για να πάρετε μία γεύση από όσα μπορεί να σας προσφέρει ο κόσμος της «έξυπνης» οδήγησης.

Το σίγουρο είναι πως οι Smart Drivers, ξέρουν τον τρόπο, για να απολαμβάνουν κάθε στιγμή μία οδηγική εμπειρία, που τους προσφέρει ταυτόχρονα ασφάλεια και ηρεμία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΕ στο Newsbomb.gr: Είναι έτοιμη η Ευρώπη για μία νέα πανδημία;