ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Πατάει γκάζι» ο Ιβάν Σαββίδης – Συνάντηση με τα στελέχη των εταιρειών

«Πατάει γκάζι» ο Ιβάν Σαββίδης – Συνάντηση με τα στελέχη των εταιρειών

Σημαντικά επιχειρηματικά νέα τα οποία θα δουν το φως της δημοσιότητας το επόμενο χρονικό διάστημα και θα προκαλέσουν εκπλήξεις σκιαγράφησε ο Ιβάν Σαββίδης στο πλαίσιο συνάντησης που είχε χθες με στελέχη των εταιρειών του στην Ελλάδα.

Τα παραπάνω ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνάντησης που είχε ο ομογενής επιχειρηματίας με τα υψηλόβαθμα στελέχη των διοικήσεων όλων των εταιρειών του στην Ελλάδα.

Έτσι, ο Ιβάν Σαββίδης, πέρα από την σκιαγράφηση των νέων στόχων και προοπτικών του ομίλου Dimera είχε τη δυνατότητα να ευχαριστήσει για την προσφορά τους στην ανάπτυξη των εταιρειών τα στελέχη του ομίλου του, να ανταλλάξει ευχές μαζί τους ευχές για τις ημέρες του Πάσχα και να τους εκφράσει την αμέριστη στήριξη στη δουλειά τους.

Σημειώνεται ότι ούτως ή άλλως ο κ. Σαββίδης έχει συζητήσεις σε τακτική βάση με την κάθε εταιρεία ξεχωριστά, όμως η χθεσινή συνάντηση είχε ιδιαίτερη σημασία, τόσο συμβολική όσο και ουσιαστική.

Και αυτό γιατί σε αυτή τη συγκυρία «τρέχουν» μια σειρά από έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε όλο το φάσμα των εταιρειών του Dimera Group, αλλάζοντας τη δυναμική αλλά και το εκτόπισμα του ομίλου στην Ελλάδα. Μεταξύ αυτών τα έργα αναβάθμισης του Προβλήτα 6 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τα οποία και θα του επιτρέψουν να πολλαπλασιάσει τη δυναμική του. Η εταιρεία βρίσκεται στο στάδιο επιλογής αναδόχου και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα.

Επιπλέον, πέραν της Θεσσαλονίκης, η Dimera Group συμμετέχει ενεργά στις διαδικασίες ιδιωτικοποίησης μιας σειράς άλλων λιμένων στη βόρεια Ελλάδα με αυτό της Ηγουμενίτσας να βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα και τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

Ταυτόχρονα, εντός του Ιουνίου ανοίγει το Πόρτο Καράς για πρώτη φορά ως ιδιοκτησία του Dimera Group. Παράλληλα ο όμιλος ετοιμάζει το επόμενο βήμα, το οποίο δεν είναι άλλο από την αναβάθμιση του ξενοδοχείου αλλά και την ανάπτυξη δραστηριοτήτων real estate στο χώρο με στόχο το Πόρτο Καρράς να αναχθεί σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς σε όλη τη Μεσόγειο.

Τέλος, κινητικότητα υπάρχει και στο μέτωπο της Σουρωτής με τον όμιλο Dimera να σχεδιάζει την αναβάθμιση του brand και την εντυπωσιακή αύξηση του μεριδίου αγοράς της.