ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διαγωνισμός: Παγκόσμια Ημέρα Ποιότητας και η Protergia μας χαρίζει ένα Philips Hue Starter Kit!

Διαγωνισμός Protergia
Διαγωνισμός: Κερδίστε το Philips Hue Starter Kit, ένα πλήρες starter kit για εξατομικευμένο έλεγχο του οικιακού φωτισμού, για ένα «έξυπνο» και βιώσιμο σπίτι!

Όπως κάθε δεύτερη Πέμπτη του Νοεμβρίου τα τελευταία 30 περίπου χρόνια, έτσι και φέτος, ο πλανήτης μας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποιότητας και εμείς, έχουμε την ευκαιρία να αναλογιστούμε τη σημασία του να απολαμβάνουμε καθημερινά ποιοτικές υπηρεσίες και ποιοτικά προϊόντα.

Με αφορμή, λοιπόν, τον σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποιότητας, εκτός από το να υπενθυμίσουμε σε εμάς τους ίδιους και τους γύρω μας, ότι η ποιότητα είναι βασικό στοιχείο σε κάθε πτυχή της ζωής, καθώς και να προσπαθήσουμε να βάλουμε στην καθημερινότητά μας περισσότερες ποιοτικές επιλογές, έχουμε κάθε λόγο να λάβουμε μέρος και στον μεγάλο διαγωνισμό της Protergia.

Διότι η Protergia γιορτάζει σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Ποιότητας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να βάλουμε επιπλέον ποιότητα στην καθημερινότητά μας και να κάνουμε πιο βιώσιμη τη ζωή στο σπίτι, κερδίζοντας το Philips Hue Starter Kit, ένα πλήρες starter kit για εξατομικευμένο έλεγχο του οικιακού φωτισμού, για ένα «έξυπνο» και βιώσιμο σπίτι!

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να κερδίσετε, είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω πολύ απλά βήματα. Πιο αναλυτικά, μέχρι και τις 18 Νοεμβρίου θα χρειαστεί να ακολουθήσετε την Protergia στο Instagram και στη συνέχεια, να γράψετε σε σχόλιο στο σχετικό post του διαγωνισμού, ποια smart home προϊόντα θα θέλατε να αποκτήσετε. Τόσο απλά θα μπείτε στην κλήρωση και μπορεί να είστε οι τυχεροί που θα κάνουν το σπίτι τους πιο βιώσιμο, με τον πιο ποιοτικό τρόπο!

Παγκόσμια Ημέρα Ποιότητας, λοιπόν, και επισκεφτείτε την Protergia στο Instagram για να μπείτε στην κλήρωση και να αποκτήσετε προϊόντα που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σας στο σπίτι.

#Protergia #WorldQualityDay #Giveaway #Contest #διαγωνισμός #PhilipsHueStarterKit