ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΙΟΝ: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την είσοδο Θεοδωρόπουλου

ΙΟΝ: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την είσοδο Θεοδωρόπουλου
Σε ανακοίνωσή της, η ΙΟΝ αναφέρει πως δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε πρόταση ή συζήτηση επί του θέματος.

Η ΙΟΝ διαψεύδει τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον κ. Σπύρο Θεοδωρόπουλο να έχει πραγματοποιήσει είσοδο στην εταιρεία, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση ή συζήτηση επί του θέματος.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της, η ΙΟΝ αναφέρει πως «σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων σχετικά με την είσοδο του κ. Θεοδωρόπουλου στην ΙΟΝ ΑΕ, η Διοίκηση της εταιρείας γνωστοποιεί ότι δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε πρόταση ή συζήτηση επί του θέματος αυτού».

Διάψευση και από Θεοδωρόπουλο

Την ίδια στιγμή, τα σχετικά δημοσιεύματα διαψεύδει και ο κ. Θεοδωρόπουλος, τονίζοντας πως δεν είχε καμία επαφή με την εταιρεία από το 2016.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει σε σχετική του δήλωση, ο κ. Θεοδωρόπουλος επικοινώνησε για τελευταία φορά με τη διοίκηση της ΙΟΝ το 2016, όταν και είχε προσεγγίσει την επικεφαλής της βιομηχανίας Τίνα Κωτσιοπούλου, προτείνοντας εξαγορά της ΙΟΝ από την Chipita, της οποίας ήταν τότε επικεφαλής. Εντούτοις, όπως δήλωσε, συνάντησε «κλειστές πόρτες» και από τότε, όπως ο ίδιος λέει, δεν επιχείρησε ποτέ ξανά να κάνει κάποια νέα συζήτηση με αντικείμενο την εξαγορά της εταιρείας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.