ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lidl Ελλάς- Μεγάλος διαγωνισμός: Χαρίζει μετρητά συνολικής αξίας 80.000 ευρώ

Lidl ΕΛΛΑΣ- Μεγάλος διαγωνισμός: Χαρίζει μετρητά συνολικής αξίας 80.000 ευρώ
Lidl Ελλάς μοιράζει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.
Lidl Ελλάς

Μεγάλος Διαγωνισμός διεξάγεται από τα Lidl Ελλάς. Χαρίζουν μετρητά συνολικής αξίας 80.000 ευρώ!

Είναι αλήθεια πως υπάρχουν κάποια καταστήματα, τα οποία αγαπάμε λίγο περισσότερο από κάποια άλλα, για αυτό και τους δείχνουμε έμπρακτα την προτίμησή μας. Είναι τα καταστήματα που έχουν εξελιχθεί σε αναπόσπαστα μέρη της καθημερινότητά μας, διότι χάρη στην αξιοπιστία που μας παρέχουν, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μαζί μας μία σχέση, η οποία βασίζεται στον σεβασμό και την εμπιστοσύνη.

Πώς τα καταφέρνουν; Επενδύοντας στις δυνατότητες που μας προσφέρει η τεχνολογία και δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαμβάνουμε σύγχρονες υπηρεσίες, οι οποίες συμβαδίζουν με τον τρόπο ζωής μας.

Ειδικότερα αν σκεφτούμε πως πλέον το smartphone έχει γίνει ο «σύμμαχος» που μας επιτρέπει να είμαστε ευέλικτοι και συνεπείς με τις υποχρεώσεις μας, είναι εύκολο να καταλάβουμε για ποιον λόγο επιλέγουμε καταστήματα που «αγκαλιάζουν» αυτήν την αλλαγή.

Και σε αυτά συγκαταλέγονται τα καταστήματα της Lidl Ελλάς, τα οποία μέσω της εύχρηστης ψηφιακής εφαρμογής Lidl Plus, μας προσκαλούν τώρα να λάβουμε μέρος σε έναν μεγάλο διαγωνισμό, μέσα από τον οποίο η Lidl Ελλάς μοιράζει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, συνολικής αξίας 80.000 ευρώ!

Μεγάλος Διαγωνισμός: Μπείτε στην plus κλήρωση που χαρίζει μετρητά συνολικής αξίας 80.000 ευρώ!
Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.Lidl ΕΛΛΑΣ

Ένας μεγάλος διαγωνισμός που θέλει να μας επιβραβεύσει για την εμπιστοσύνη μας
Αλήθεια, πόσο πιο απολαυστική θα γινόταν η καθιερωμένη επίσκεψή μας στο σούπερ μάρκετ, αν γνωρίζαμε πως καθώς γεμίζουμε το καλάθι μας, αυτόματα αυξάνουμε τις πιθανότητες να κερδίσουμε ένα αξιοσημείωτο χρηματικό ποσό σε μετρητά; Αυτό το σενάριο δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, αρκεί να πραγματοποιήσουμε τα ψώνια για το νοικοκυριό μας σε κάποιο κατάστημα της Lidl Ελλάς.

Έπειτα, είμαστε έτοιμοι να επισκεφθούμε το πλησιέστερο κατάστημα Lidl, να βάλουμε όλα τα αναγκαία «τσεκ» στη λίστα με τα ψώνια μας και να κερδίσουμε μία ή και περισσότερες συμμετοχές στον μεγάλο διαγωνισμό, ο οποίος θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Απριλίου και θα χαρίσει 4.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου και του αναλογούντος φόρου) σε καθέναν από τους 20 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής Lidl Plus, δηλαδή 80.000 ευρώ συνολικά.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως μέσα από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, η Lidl Ελλάς θέλει να μας επιβραβεύσει και να μας ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που της δείχνουμε όλα αυτά τα χρόνια, με τον πιο ξεχωριστό και διασκεδαστικό τρόπο, δηλαδή καθώς ψωνίζουμε!

Ποια είναι τα βήματα που θα ακολουθήσουμε για να λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό
Αν αναρωτιέστε, λοιπόν, τι μπορούμε να κάνουμε για να λάβουμε μέρος σε αυτόν τον μεγάλο διαγωνισμό, τα βήματα είναι πολύ απλά και εύκολα. Αφού γεμίσουμε το καλάθι μας και περάσουμε όλα τα προϊόντα από το ταμείο, θα σκανάρουμε την ψηφιακή κάρτα Lidl Plus.

Εφόσον πραγματοποιήσουμε αγορές από 25 ευρώ και άνω, θα λάβουμε μία συμμετοχή εντός της εφαρμογής, αφού τα 25 ευρώ αντιστοιχούν σε μία συμμετοχή. Για παράδειγμα, αν πραγματοποιήσουμε αγορές αξίας 55 ευρώ, τότε θα λάβουμε δύο συμμετοχές, ενώ τα υπολειπόμενα 5 ευρώ δεν θα συνυπολογιστούν στην επόμενη αγορά που θα πραγματοποιήσουμε.

Σε κάθε περίπτωση, η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα και με απόλυτη ακρίβεια τις συμμετοχές που αναλογούν σε κάθε πελάτη, σύμφωνα πάντα με τις αγορές που έχει πραγματοποιήσει, ενώ ο πελάτης μπορεί να αποστέλλει τις συμμετοχές που έχει συγκεντρώσει, μέσω της εφαρμογής Lidl Plus, για να ολοκληρώσει τη διαδικασία. Συνεπώς, όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώνουμε, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες να είμαστε εμείς οι τυχεροί νικητές που θα αναδειχθούν από τη μεγάλη κλήρωση.

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως το Lidl Plus είναι ένα app ειδικά σχεδιασμένο για να κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη, αφού μέσα από αυτό μπορούμε να ενημερωνόμαστε για όλες τις καθημερινές προσφορές των καταστημάτων της Lidl Ελλάς, να γνωρίζουμε ποια είναι η κατάλληλη στιγμή να επισκεφθούμε το πλησιέστερο κατάστημα για να πραγματοποιήσουμε τα ψώνια μας, να αποκτήσουμε κουπόνια και να έχουμε μία καλύτερη εικόνα για τα χρήματα που εξοικονομούμε σε κάθε μας επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ.

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να απολαύσετε τα πιο plus δώρα!

Διαβάστε επίσης:

Lidl Ελλάς: Θα φροντίσουμε να μην υπάρξει συνέχεια με την 70χρονη