ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Αργά ή Γρήγορα…θα σε βρούμε»

«Αργά ή Γρήγορα…θα σε βρούμε»

Κι αυτό δεν είναι απειλή. Είναι η νέα υπηρεσία από το Πλαίσιο.

Το Πλαίσιο, πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά, πηγαίνοντας το last mile delivery ένα βήμα παραπέρα, εξελίσσοντας τις υπηρεσίες παράδοσης.

Συγκεκριμένα, υπόσχεται πως «Αργά ή Γρήγορα…θα σε Βρούμε»! Δεν πρόκειται για απειλή, αλλά για τη νέα υπηρεσία η οποία απαντά σε μια από τις βασικότερες ανάγκες των καταναλωτών, την άμεση και αξιόπιστη παραλαβή των προϊόντων, ακόμα και κατά τις απογευματινές ώρες (17:00-22:00).

Η υπηρεσία αφορά όλες τις προϊοντικές κατηγορίες του Πλαισίου, για αγορές και παραλαβές που αφορούν αρχικά αποκλειστικά την Αθήνα. Το προσεχές διάστημα η υπηρεσία θα επεκταθεί περαιτέρω, με στόχο μεγαλύτερη κάλυψη. Oι καταναλωτές που θα κάνουν τις παραγγελίες τους μέχρι τις 15:30, θα μπορούν να παραλάβουν την επόμενη κιόλας εργάσιμη ημέρα. Η υπηρεσία απογευματινής παράδοσης συνδυάζεται με την υφιστάμενη δυνατότητα των καταναλωτών να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη της παραγγελίας τους, γνωρίζοντας επίσης την ακριβή ώρα παράδοσης, 30 λεπτά πριν.

Τα οφέλη της είναι πολλαπλά για την πλειονότητα των εργαζόμενων καταναλωτών ή εκείνων που τα πρωινά τους έχουν υποχρεώσεις, καθώς πλέον θα μπορούν να παραλαμβάνουν εύκολα, αβίαστα και χωρίς άγχος τις παραγγελίες τους, ιδιαίτερα τη χριστουγεννιάτικη περίοδο που όλοι θέλουμε να φτάσουν τα δώρα των αγαπημένων μας στην ώρα τους. Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής και να εξοφλήσουν την παραγγελία τους ακόμα και στη πόρτα του σπιτιού τους, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Φυσικά, μία σπουδαία ομάδα «κρύβεται» πάντα πίσω από μία σπουδαία δουλειά. Και στην περίπτωση της νέας υπηρεσίας παράδοσης από το Πλαίσιο, «κρύβονται» οι #plaisiopeople από τα τμήματα customer support, φόρτωσης, διανομής και οδηγών, οι οποίοι συνεργάζονται άψογα για να φτάσουν οι παραγγελίες στην υποσχόμενη ώρα.

Το Πλαίσιο γίνεται, έτσι, η πρώτη εταιρεία λιανεμπορίου τεχνολογίας και οικιακών συσκευών που παρουσιάζει στην Ελλάδα, τις απογευματινές κατ’ οίκον παραδόσεις, και συνεχίζει να εξελίσσεται καθημερινά με σκοπό να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη του πελατολογίου του.