ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κερδίστε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο SMART EQ FORTWO κάνοντας πασχαλινές αγορές στον ΜΑΣΟΥΤΗ

Κερδίστε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο SMART EQ FORTWO κάνοντας πασχαλινές αγορές στον ΜΑΣΟΥΤΗ

Ο ΜΑΣΟΥΤΗΣ όχι μόνο μας επιτρέπει να γεμίσουμε το καλάθι των πασχαλινών αγορών, χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλλά και γιατί μας δίνει τώρα τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε μέσω των αγορών μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο SMART EQ FORTWO.

Καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το φετινό Πάσχα, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μπει ήδη στη διαδικασία να ξεκινήσουμε τις πρώτες ετοιμασίες για τα γιορτινά, λουκούλλεια τραπεζώματα που μας περιμένουν το επόμενο διάστημα.

Μπορεί να μην έχουμε μπει ακόμη στην τελική ευθεία όμως, επειδή δεν θέλουμε να τρέχουμε την τελευταία στιγμή, φροντίζουμε να κλείσουμε έγκαιρα τη λίστα με τους καλεσμένους μας, ώστε να ξέρουμε περίπου πώς θα κινηθούμε με τις πασχαλινές αγορές, αλλά και ποιες θα είναι οι ποσότητες φαγητού και ποτών που θα χρειαστεί να προμηθευτούμε.

Ειδικότερα φέτος που οι τιμές στα τρόφιμα έχουν ανέβει αρκετά, είναι σημαντικό να οργανώσουμε με τέτοιον τρόπο τις πασχαλινές μας αγορές, ώστε να είμαστε σίγουροι πως δεν θα βγούμε εκτός του budget που έχουμε ορίσει. Και για να πετύχουμε κάτι τέτοιο, αξίζει να επιλέξουμε τον ΜΑΣΟΥΤΗ!

Διότι ο ΜΑΣΟΥΤΗΣ όχι μόνο μας επιτρέπει να γεμίσουμε το καλάθι των πασχαλινών αγορών, χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλλά και γιατί μας δίνει τώρα τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε μέσω των αγορών μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο SMART EQ FORTWO, δηλαδή ένα πρωτοποριακό όχημα πόλης το οποίο υπόσχεται να κάνει ακόμη πιο ευέλικτες και προσιτές τις καθημερινές μας μετακινήσεις.

Πώς μπορούμε να λάβουμε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του ΜΑΣΟΥΤΗ

Όσοι κινούμαστε καθημερινά και για αρκετές ώρες στο οδικό δίκτυο, γνωρίζουμε καλά ότι ένα ηλεκτρικό όχημα είναι μία έξυπνη λύση για να εξοικονομήσουμε ένα αξιοσημείωτο χρηματικό ποσό από τις μετακινήσεις μας και παράλληλα, να φροντίσουμε το περιβάλλον.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να το αποκτήσουμε; Να επιλέξουμε τα καταστήματα ΜΑΣΟΥΤΗΣ για τις πασχαλινές αγορές μας. Διότι πραγματοποιώντας τις αγορές μας στον ΜΑΣΟΥΤΗ από την Τετάρτη 29 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 15 Απριλίου με τη mas card, συλλέγουμε συμμετοχές για να μπούμε στη μεγάλη κλήρωση για ένα ηλεκτρικό SMART EQ FORTWO.

Πιο αναλυτικά, για κάθε 3 ευρώ αγορών, εξασφαλίζουμε και από μία συμμετοχή, οπότε όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσουμε, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες να κερδίσουμε το αυτοκίνητο SMART EQ FORTWO, ένα πρωτοποριακό όχημα που «παντρεύει» την πρακτικότητα με τη λειτουργικότητα σε ένα επιβλητικό, σύγχρονο design.

Αν θέλουμε, μάλιστα, να δούμε πόσες συμμετοχές έχουμε συγκεντρώσει, μπορούμε να κάνουμε «κλικ» εδώ και να πληκτρολογήσουμε τον κωδικό της mas card μας, χωρίς κενά ή παύλες.

Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και πώς θα ενημερωθούμε για το αν κερδίσαμε

Ο μεγάλος διαγωνισμός του ΜΑΣΟΥΤΗ αποτελεί μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσουμε, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε ένα όχημα που θα κάνει πιο «πράσινες» και οικονομικές τις μετακινήσεις μας.

Ειδικότερα αν αναλογιστούμε πως κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας θα χρειαστεί να διαθέσουμε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό σε αγορές από το σούπερ μάρκετ, για να καλύψουμε τις ανάγκες των γιορτινών τραπεζιών, μπορούμε να δούμε αυτήν τη συνθήκη ως μία αφορμή, για να διεκδικήσουμε ένα όχημα που θα κάνει πιο εύκολη και eco friendly τη ζωή μας.

Σε κάθε περίπτωση, ο τυχερός νικητής του διαγωνισμού θα προκύψει έπειτα από ηλεκτρονική κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Απριλίου. Όσο για την ενημέρωση του νικητή, θα γίνει τηλεφωνικά και συγκεκριμένα, στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχει δηλώσει κατά την αίτηση χορήγησης της mas card του.

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, φέτος για τις πασχαλινές αγορές μας, όλα οδηγούν απευθείας στον ΜΑΣΟΥΤΗ, εκεί όπου με τη mas card, όσο περισσότερο ψωνίζουμε, τόσο αυξάνουμε τις πιθανότητες να κάνουμε δικό μας ένα σύγχρονο, ηλεκτρικό αυτοκίνητο SMART EQ FORTWO, το οποίο θα μας συστήσει μία πρωτόγνωρη, σύγχρονη οδηγική εμπειρία στους δρόμους της πόλης!