ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι πιο «τουμπανέιρο» Black Friday προσφορές είναι Κωτσοβ…ΟΛΕ!

Οι πιο «τουμπανέιρο» Black Friday προσφορές είναι Κωτσοβ…ΟΛΕ!

Δεν είναι λίγες οι φορές, που μέσα στην καθημερινότητά μας, ερχόμαστε αντιμέτωποι με διάφορες «άκυρες» καταστάσεις.

Και ενώ λοιπόν, η πραγματικότητα κάνει τα πάντα για να μας προσγειώσει ομαλά ή ανώμαλα, κάποια γεγονότα, μας «χτυπάνε» καμπανάκια πως αυτό που βιώνουμε… μάλλον δεν είναι αυτό που θα έπρεπε!

Όπως οι σουρεάλ στιγμές με τους συναδέλφους στη δουλειά μας, οι σκηνές απείρου κάλους στον δρόμο με το αυτοκίνητο σε ώρες με πολλή κίνηση, οι ουρές στα ταμεία. Πολύ γρήγορα, θα συνειδητοποιήσουμε πως η Black Friday, είναι η «σανίδα» σωτηρίας μας, μέσα σε μία καθημερινότητα γεμάτη με απρόοπτα που μας εκτοξεύουν από την πραγματικότητα στον σουρεαλισμό, σε χρόνο dt.

Με κέφι, ανεμελιά, χιούμορ και ατελείωτη διάθεση για αγορές, λοιπόν, η φετινή Black Friday, θα σκορπίσει vibes αισιοδοξίας και χαράς στον Κωτσόβολο. Γιατί σε μια εποχή που ακούς πολλά ποροπομπέιρο για την Μπλακ Φραιντεϊ, δε χρειάζεται να ψάχνεσαι, καθώς το πραγματικό και τουμπανέϊρο Μπλακ Φραιντεϊ που σου δίνει λύσεις για τα πάντα θα το βρεις μόνο στον Κωτσόβολο .

Γιατί μόνο ο Κωτσόβολος κάνει το αυθεντικό Black Friday! Μέσα από σούπερ τιμές και αληθινές ευκαιρίες σε αμέτρητα προϊόντα, τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους, για να τα βάλουμε κι εμείς με τη σειρά μας στο σπίτι μας. Άλλωστε, είναι διαφορετική η τρέλα της καθημερινότητας, από αυτή του shopping και εμείς φυσικά, επιλέγουμε να κρατήσουμε τη δεύτερη γιατί μας ταιριάζει… και μας συμφέρει!

Οι πιο «ποροπομπέιρο» στιγμές στη ζωή μας θέλουν χιούμορ

Μπορεί παντού γύρω μας, να ακούμε πως πρέπει να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο, ωστόσο πόσο εύκολο είναι να κάνουμε πράξη τη συγκεκριμένη θεωρία, μέσα σε μία καθημερινότητα γεμάτη από παράλογες και ενίοτε τρελές στιγμές; Κι όμως, το μόνο που χρειάζεται είναι να αντιμετωπίσουμε με χιούμορ τα απρόοπτα της ζωής.

Για εμάς λοιπόν, που αναζητάμε ένα σπίτι στην Ελλάδα και όχι στο Μαϊάμι, αρκεί να αντιμετωπίσουμε με χιούμορ την επόμενη φορά που θα δούμε ένα σπίτι 28 τ.μ. με ενοίκιο 950 ευρώ, ενώ όταν μας πιάσει η επόμενη κρίση αρρωστοφοβίας και πιστέψουμε ότι πάσχουμε από κάποιο σπάνιο σύνδρομο, ας χορέψουμε σε ρυθμούς salsa και ποιος ξέρει μπορεί να αισθανθούμε και πάλι υγιείς.

Διότι, μέσα σε όλη αυτήν την περίεργη κατάσταση που ζούμε, ευτυχώς υπάρχει κάτι σταθερό, κάτι που ξέρουμε ότι μπορούμε να βασιστούμε, κάτι το αυθεντικό! Ποιο είναι αυτό; Το Black Friday του Κωτσόβολου που έρχεται -μέσα από λευκές συσκευές, τηλεοράσεις, προϊόντα τεχνολογίας και gaming, καθώς και κινητά- και θα είναι… «τουμπανέιρο»!

Black Friday με τις πιο φθηνέιρο προσφορές

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως ανάμεσα στα «τι λες τώρα;» της ημέρας μας, που διαδέχονται το ένα το άλλο και μας τρελαίνουν, καθώς και στη γενικότερη αίσθηση πως η λογική και το μέτρο κάπου έχουν χαθεί, έρχεται η Black Friday στον Κωτσόβολο για να μας γεμίσει αισιοδοξία και κέφι, με τα πιο τουμπανέιρο ντηλς στις χαμηλότερες τιμές για φέτος. Και για εμάς, που αναρωτιόμαστε πώς θα είμαστε σίγουροι ότι έχουμε επιλέξει την πιο «έξυπνη» προσφορά, αρκεί να μπούμε στο kotsovolos.gr και να δούμε το ιστορικό τιμής του προϊόντος που μας ενδιαφέρει.

Μάλιστα, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς ο Κωτσόβολος, κάθε ημέρα προσφέρει και ένα δώρο σε όλους όσοι κάνουν τις αγορές τους κατά την περίοδο του Black Friday, σε όλα τα κανάλια επαφής! Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να ανακαλύψουμε τις πιο φθηνέιρο τιμές, που θα μας λύσουν τα χέρια, για να αναβαθμίσουμε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας, επιλέγοντας τις πιο high tech προσθήκες για το γραφείο μας, τις πιο premium οικιακές συσκευές για την κουζίνα μας, τα πιο ντιτζιταλέιρο προϊόντα για την everyday routine μας και τελικά, τις πιο smart αγορές που θα αναβαθμίσουν τη ζωή μας, κάνοντας τις «ποροπομπέιρο» στιγμές να μοιάζουν με ανέκδοτο.

Και όλα αυτά, χάρη στις Black Friday προσφορές του Κωτσόβολου, που μας υπόσχονται τιμές φθηνέιρο, εξυπηρέτηση και παράδοση πιστολέιρο, πλάνο δόσεων ευκολέιρο, αμέτρητες επιλογές σε 92 καταστηματέιρο και φυσικά αμέτρητες εκπλήξεις στο ντιτζιταλέιρο! Είστε έτοιμοι να τα ανακαλύψετε;

Για εσάς λοιπόν, που οι «ποροπομπέιρο» στιγμές της καθημερινότητάς σας το τελευταίο διάστημα δεν είναι και λίγες, σας προκαλούμε και σας προσκαλούμε να τις βάλετε στην άκρη, ανακαλύπτοντας τις πιο «τουμπανέιρο» Black Friday προσφορές, που είναι Κωτσοβ…ΟΛΕ! Και αυτό, διότι αρκεί να το ρίξετε και εσείς λίγο στην πλάκα, αν θέλετε να κάνετε την καθημερινότητά σας… διασκέδαση! Ole Κωτσόβολος, hola Black Friday για όλους και για όλα!