ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Και ο Άγιος Βασίλης φέτος επιλέγει Δωδώνη!

Και ο Άγιος Βασίλης φέτος επιλέγει Δωδώνη!

Η νέα εορταστική γεύση παγωτού έχει το όνομά του και θυμίζει Χριστούγεννα.

Νέα, limited edition, θεϊκή γεύση από τα Παγωτά Δωδώνη που συνδυάζει το άρωμα των Χριστουγέννων και τη νοσταλγία για τις γνώριμες παιδικές αναμνήσεις αυτών των ημερών. Έχει κάτι από τον Άγιο Βασίλη μιας και προκαλεί μια έκρηξη από αρώματα κανέλας, καραμέλας, γαρύφαλλου και φρεσκοψημένου μπισκότου και ταυτόχρονα δίνουν τη σειρά τους στην spicy επίγευση από πραγματικό ginger.

Μια γεύση παγωτού με φρέσκο ελληνικό γάλα, που σε μεταφέρει αυτόματα σε κάτι γνώριμο, σε κάτι παιδικό και ονειρικό, σε εκείνο το πρωινό που ψάχνεις τα δώρα σου γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Tower cakes και η απόλαυση φτάνει στα ύψη!

Την υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα συμπληρώνουν φέτος και τα 3 νέα εντυπωσιακά τουρτο-κέικ σε 3 μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς: Πραλίνα, Amarena & Μπισκότο.

Πολλαπλές στρώσεις από αφράτο κέικ αρωματικής βανίλιας που εναλλάσσονται με την βελούδινη κρέμα βανίλιας ή πραλίνας ή αγριοκέρασου amarena με κομμάτια από αληθινό αγριοκέρασο. Τα 3 tower cakes μπορείς να τα απολαύσεις σε ένα κατάστημα Δωδώνη σκέτα ή με παγωτό ή ακόμα και ολόκληρα ως δώρο!

Τη χριστουγεννιάτικη γκάμα των παγωτών και γλυκών από τη Δωδώνη συμπληρώνουν οι μπουκίτσες από μελομακάρονα και κουραμπιέδες είτε στην παραδοσιακή τους συνταγή, είτε με επικάλυψη λευκής ή μαύρης σοκολάτας, αλλά και η αφράτη βασιλόπιτα με την κλασική συνταγή κέικ. Την απόλαυση απογειώνουν η μοναδική red velvet που φέτος προτείνεται και για βασιλόπιτα με την προσθήκη του φλουριού αλλά και τα σιροπιαστά παραδοσιακά γλυκά που μας έχει κακομάθει η Δωδώνη πάνω από 50 χρόνια.

Εκμέκ κανταΐφι, καρυδόπιτα, ραβανί, σουφλέ σοκολάτας και πολλά άλλα με αμέτρητους συνδυασμούς παγωτού και τα πιο αγνά υλικά από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες όπως πιστοποιημένο ελληνικό φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, φρέσκα αβγά, αληθινά φρούτα και ολόκληρους ξηρούς καρπούς, κακάο και γνήσια σοκολάτα ανώτερης ποιότητας.

Αυτές τις γιορτές και ο Άγιος Βασίλης επιλέγει παγωτά και γλυκά Δωδώνη!